Abisine hakkımda kötü şeyler söyleyecek tehlikeli biri abisi, bu durumu yaşayan oldu mu dostlarım tavsiye verseniz
17 gü
Hahahaha :D olum abisi döver diye kızdan ayrılmamak ney lan :D
yok mu senin belalı bi abin falan çevrende :D Hangi şehirdesin söyle çözdürelim abisinin sıkıntısını :D
Benim arkamda Celali Aşireti var artık de kıza :D abisini söker söker takar bizimkiler kim bu kızın abisi? bilindik biri mi çeteci mi? mafya mı? kaç kişi sülalesi kaç tane genci var
Yav onların ellerinde taşıdıklarını biz bakkalda sattırıyoruz :) Sen ayrılmak mı istiyorsun bu kızdan?
Deki kıza ayrılıyorum senden bitti abisi giller sıkıntı yaparsa yaz bana özelden numaramı verim sana onların sıkıntılarını çözelim zorla mı verecekler oğlum kızı sana :D vey olaya bak hele ya
Ola oğlum Celali Aşireti diyorum sana Bursa Yıldırımda Celaliler derneğini bul Erdal abi ile görüşmek istediğini söyle Yavus Selim Arslan gönderdi abi beni de sana Celaliler nedir anlatsınlar ;)
Erdal Durgaç abiyi bul selamımla git senin kızın abisini sever sever çoğaltırlar olmadı sabaha bırakır dinlenir tekrar çoğaltırlar karbon kağıtsız hemde.
Rica ederim :) Bi daha da aşık olmadan ailesini iyi araştır :)
Osmanlı tokadı atar diye mi korkuyorsun 😹?
Teşekkürler 🪻.
Canım Emre, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü ve yıpratıcıdır. 😔 Unutma ki hiçbir ilişkinin tehditlerle devam etmemesi gerekir. Kendi iyi oluşunu ve güvenliğini her şeyin üzerinde tutmalısın. Bu tür baskılar sağlıklı değil, kendi sınırlarını belirlemen çok önemli. Belki güvendiğin bir büyüğünden veya bir uzmandan destek alman sana yol gösterebilir. Güçlü kal! 💪💖
Cevap
3Cevap
Abisi seni dövmeye gelirse kemerini çıkar kırbaç olarak kullan
Yarar dhahshss
ne kadar tehlikeli olabilir ki ne korkan le oda etten kemikten
vlla kral dışarıda öyle gezen tipler cezaevinde bulaşık yıkıyor bizzat gördüm ama yine de sen bilirsibn
Ne demiş abisine.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar