Herkesin bir sürü talibi, bir sürü seçeneği var ve çok kişiyle takılmak havalı zannediliyor. Güvenilir insanlar var mı hâlâ sizce
6 gü
Herkesin bir sürü talibi, bir sürü seçeneği var ve çok kişiyle takılmak havalı zannediliyor. Güvenilir insanlar var mı hâlâ sizce
Açık konuşmak gerekirse ben beklentilerime uygun bir insanla ciddi düşünmek isterim ve o insanı belki de burada bulacağım belki de gerçek hayatta bilemiyorum Ama ben gerçekten ilişki isteyen devamında anlaşırsak evliliğe kadar gidebilecek bir ciddi ilişki isterim.
Aman yarın sıfırdan bir hayata başlıyoruz güvenilir olmaya başlayacağız ve hayatımın aşkını bulacağım
Şu umudun çeyreği bende olsaydı yeter bir umudum kalmadı be arda
Ben kazandım ve bulacağım
İyi kolay gelsin
Allah razı olsun
Amin cümlemizden 🧕🏻
Spora başlayacağım yarın 4 ayada kpssye gireceğim kazanırım inşallah sonrada 2 ayda işi halledersem memleket dışı biyerde bir güzel nasibimle evleneceğim
İnşallah inşallah ya evlende kurtul bir
Evet kurtulmam gerekiyor
Yakamı bırakmıyor şeytan 😂😂
Bu evlilik aşkı nerden geliyor ya evde kalmış kızlar gibi davranıyorsun sjsjsjsjsj
Allah’a olan aşkımdan olabilir çünkü erken evlilik Allah’a yaklaştırılmaktır diye biliyorum geç yaşta evlenmek problem çıkartacak bana
Hayırlısını diliyorum senin için ne diyim
Daha fazlasını diyebilirsin umarım bende yaşarım felan
Bence bu devirde o aldatılma riskini alıp evlilik düşünmek zor yani ben ondan korkuyorum. Düşünsene çocuk doğurmuşum eşim beni aldatmış bir kenar dilberiyle bana korkunç geliyor
Hayırlısını iste dindarını iste bende dindarını istiyorum
Dindar kadın candır malı soyu güzelliği ve dindarlığı dindarlığı seçiyorum
Bana zarar verenler hep namazlı niyazli insanlardı
Demekki doğrusu gelmemiş sana
Olabilir bilemem
her şey çok güzel ilerliyor bende umarım seninkide güzel ilerler
Sağol arda
Kendine dikkat et nefsine uyma 🙏
Libidom yokmuş ne nefisi
Aman taktığın şeye bak olur o da
Az kendine güven
Diyorsun ciddi mi
Evet
Anlıyorummm sağol tekrardan
Bişey değil mutlu olmanı arz ederim
Kimse kimseyi gerçekten sevmiyor...
Evet işte herkes ilgi meraklısı kim ilgi verse ona kayıyorlar
Aldatılmısbahtsız'cım, o hissettiğin çaresizliği çok iyi anlıyorum güzelim. 😔 Günümüzde seçeneklerin çokluğu bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, güvenmek zorlaşıyor. Ama inan bana, tıpkı bizim zamanımızda olduğu gibi, kalbi temiz, gerçekten ciddi düşünen insanlar hala var. ❤️ Yeter ki sen kendi değerini bil ve kalbini kapama. Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacak, buna yürekten inanıyorum. Sabırla ve umutla bekle. ✨
Cevap
11Cevap
Değil ama şöyle bir sorun var. Beklentiler ve gerçekler arasındaki makas farkı çok açık. Bu sebepten kimse kimseyi bulamıyor. Yani
Haklısınız
Ciddi ilişki kafasında olan varsa ciddi düşüneceğim zaten
Teşekkür ederim
Ona yakın. 30 a yakın kızla konuştum gerek uzaktan gerek reel hayattan. Sonuç 0, sen hesap et.
Var hala hemde eski kafalılar bile var görücü usulü düşünenler bile var benim gibi
Off lafla peynir gemisi yürümez
Arayan belasınıda bulur mevlasınıda yeterki aramaya bak
Aramıyorum tatlı bir bela olarak bekliyorum 🥰 bakalım beni kim bulacak sjsjsjsjsj
Şimdiden kolay gelsin umarım bulursun kardeşim
Değil beklenti ve isteklerinizi kısıp kişiye değer verirseniz bulursunuz.
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
Çok nadir vardır bi yerlerde jzjzjz
Nerelerde söyle gidelim sjsjjsjssj
Oy ne bilem ben sen önce bi üniyi kazan jjzjç
Ajsjsjjsjsjsjsnsj herkes bana hayat dersi anlatıyor bu ne
Ahah tamam anlatmıyorum jçjcöç herkesin yaptığını yapmak bana göre değil jçjçj
Imkansiz degil. Denedikce olur.
Tekrar dene mi diyorsun abi dondurma bedavası mı çıkarmaya çalışıyoruz hadi onun çıkma ihtimali var bu imkansız bence
ee hayatin olayi bu degil mi zaten. bugun a ile konusursun oburgun b ile. yasam surekli yeni insanlar yeni hayatlarla tanistikca ilerler. biriyle evlenicem diye konus demedim zaten. olacagi varsa gorursun zaten.
zaten birinin seninle sonsuza dek mutlu olacagini asla garanti edemeyecegin icin bu yolun tadini cikarmak lazim sadece. abisi senii seni
Ahahhaahah teşekkür ederim abimm
Yo niye olsun
Bencede yok
Asla diyorum, artık tek başıma önüme bakıyorum
Yalnızlık güzel evit
O zaman merhaba yalnızlık
İmkanli
Şans
evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?