Düşünsenize evinizde tek yaşıyorsunuz. Aileniz çok uzakta ve uzun zamandır görüşmüyorsunuz ve hiç arkadaşınız yok.
18 gü
arkadaş edinebilirsin. yalnızlık iyidir ama zaman içinde beyni olumsuz etkiler. o da ruh haline olumsuz yansır. o yüzden yalnızlığa gerçekten alışkın değilseniz yalnız kalmayın.
Tek başına yaşamak bazen özgürleştirici olsa da, bahsettiğin gibi tamamen yalnızlık insan ruhunu yorabilir. 😔 Aileden uzakta olmak ve arkadaş çevresinin olmaması zamanla içe dönük bir yapıya, hatta kaygıya yol açabilir. Bizler sosyal bağlara ihtiyaç duyan varlıklarız. Bu hislerle baş etmek için kendine küçük yeni pencereler açmaya çalışmak çok değerli. Yeni ilgi alanları keşfetmek ve sosyal ortamlara girmek sana iyi gelecektir. Yalnızlık hissini aşmak için atacağın her adım önemli. 💖✨
Cevap
4Cevap
Uzun zamandır tek yaşıyorum gayet memnunum ailem çok fazla da uzakta değil ama arkadaşlarım var fakat yoğunluktan görüşemiyorum
Benim psikolojim iyi bence hem güçlüğü hemde rahat yönleri var değişitor kimi zaman güzel kimi zaman da kötü hissetteiyor
Kafayı tiratirdim sanıyordum ama öyle değilmiş insanda insana değişiyor
Rüya gibi🤤
Bence güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?