yalnızlık iyi degil, sigara icmek kadar zararlı derler.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bence süper... bak bizim mahallede taşkın abla var.. deri mont giyer hep.. hep yalnızdır bu kadın yalnız yaşar ve çok sever yalnızlığı.. o kadar yalnızdır ki biz onu 6 sene tanıdığımız halde o bizi tanımaz.. bir keresinde yere tüküren bir dolmuşçuya çüş ulan demişti..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yalnızlık iyi degil, sigara icmek kadar zararlı derler.
bence süper... bak bizim mahallede taşkın abla var.. deri mont giyer hep.. hep yalnızdır bu kadın yalnız yaşar ve çok sever yalnızlığı.. o kadar yalnızdır ki biz onu 6 sene tanıdığımız halde o bizi tanımaz.. bir keresinde yere tüküren bir dolmuşçuya çüş ulan demişti..
ne alaka?
hiç ya konuşacak kimse yoktu sana anlatayım dedim.. taşkın abla hakkında ne düşünüyorsun peki
yotumunu yazda ben sabah okurum
NERDESIN
Valla ev olarak yalnız değilim ama asosyalin önde gideniyim yalnızlık kötü bişi ya
Başlarda Sıkıcı Sonra Alısıyorsun Huzur Verici Olduğunu Farkediyorsun
yalnız mı aşıyorsun evde..
birde ne isterse onu yiyorsun dimi :D
Evet
evegelınce ıstedıgın yemegı yıyorsun dımı
Yalnızlıgı uyuşturucuya benzeterim, kullandıkça bırakamazsın. Yalnızlıgı da yaşadıkça alışırsın.
Çok kotu
nerden biliyon anlat bakalım
Arkadaşlarım beni terk eti- 4 yıldır sevdiğim çoçuk beni yüz üstü birakip giti- kuzenim yok- konuşacak kimsem yok.
o anlamda değil yalnız yaşamak mesela evde yalnız yaşıyorsun kimse yok yemepini kendin yapıyorsun vs..
Öyle yanlız değilim ama bu yalnızlıkta çok kutu kafayı yedim
peki nasıldır sence yalnız yaşamak