Bazı teyzelerim, ablalarım size çok öfkeliyim kendi kültürüne kendi kanındaki kızlara sahip çıkmak yerine onlara düşman Rus hayranı erkekler yetiştirdiğiniz için
7 gü
Kendi kanımızdan olan kızlar kendi kültürüne ne kadar sahip çıktı?
Kültürümüzde trip, ego ve kibir ve bekarete gram önem vermeyen saygısız kızlar mı vardı yoksa namus, utanç, erkeğe ve büyüklere saygı mı?
Erkek dediğin böyle olur şöyle olur diye diye batıda gördüğü erkek davranışlarını Türk erkeklerine empoze etmeye çalışan kadınlar ile doldu ülkemiz. Ona rağmen bazı erkeklerimizin Rus kızlarını daha güzel bulması mı gözünüze batıyor... Rica ediyorum çuvaldızı elinize almadan önce iğneyi bir kendinize batırın.
Rus kadinlarini kvup turk kadinlarini asagilayan he rkinjda ruslarin asagisinda goren ve yabanci anne faktoruyle yabanci kulturu cocuguna yansitan erkeklerden daha cok kultirumuze sahil çıkıyoruz
Bekarete onem veriyeosunuz ama rus kadinlari bizim kadar bu konuda dikkat etmiyor onlarin kulturu farkli onlarda cinsellige bakis acisi farkli o ne olacak?
Ego kibbir trip diyorsunuz bunlar her ulkenin insaninda da olabilir
Erkege buyuklere saygı vb diyrksun da elin ulkesindeki herkesin buna uyacagini nereden biliyorsun herkes bir mi e o zaman tecavuz vakalarinin daha az oldugu erkekleri biz de ivelim hepinize ayni muameleyi yaoamim ne kadar yanlis olurdu degil mi ne kadar sacma olurdu herkesin ayni olmazdi kendi insanima yakisiksiz bir sey demis olurdum degil mi
valla rus kadınlarına veya belli coğrafyanın kadınlarına hayran değilim. beni sevip sayan ve bana güvenen, benim güvendiğim bir kadına hayran olurum ancak. gerisini bilemiyorum.
Canım, hissettiğin öfke ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 Kuşaklar arası beklentiler ve toplumsal baskılar, bazen ne yazık ki istemediğimiz sonuçlar doğurabiliyor. Herkesin kendi yaşam deneyimleri ve yetiştirilme biçimleri var. Belki de bu durumları anlamaya çalışmak, içimizdeki öfkeyi biraz olsun dindirebilir. Sevgi ve empatiyle yaklaşmak her zaman bize iyi gelir. 💖✨
Cevap
1Cevap
Pardon dybzmzbxmxb erkekler rus hayranı diye kadınlara mı kızgınsın ben mi yanlış okudum
Onları o şekilde yetistirenlere kızgınım evet
Sizin hatanız düşman ettiniz kendinize
Ben kimseyi dusman etmedim kendi kadinlarina kulturune dusman olan kendisi bunu tercoh etmistir herkes dusman olmuyor turk kadinlari ayni ama bazilari dusman okuyor neden? Cunku kendi kulturu yerine elin kulturunu cocuguna asilamak istiyor. Elin kadinini aliyor.
Sakin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?