Dağları aşmadı zorla,
Ejderhaları yenmedi kanla,
Nazikçe dokundu her şeye,
Eritti dağları şerbete,
Ejderhalara masumiyet sundu,
Dostlarından Vefa Düşmanlarından dua aldı,
Doğruyu saydı, Sevdayı anlattı,
Dünya aydınlandı ama Yürekler yaralandı

Dağları aşmadı zorla,
Ejderhaları yenmedi kanla,
Nazikçe dokundu her şeye,
Eritti dağları şerbete,
Ejderhalara masumiyet sundu,
Dostlarından Vefa Düşmanlarından dua aldı,
Doğruyu saydı, Sevdayı anlattı,
Dünya aydınlandı ama Yürekler yaralandı
Yanlış bir şeyse ne yapıldığı çünkü yanlış birçok güzellemeyle de yapılabilir bu açıdan nasıl olduğuna bakılmamalı
Doğru bir şeyse nasıl yapıldığı daha önemli. bir şey doğru bile olsa vakti değilse yanlış sunulduysa pek bir anlamı kalmayabilir... mesela örnek olarak geç kalınmış adalet, adalet değildir gibi sonucta adaleti sağlamak doğru ama geç sağlamak kusur.
Neyi nasıl neden yaptığım değil, yapabilmiş olmam ve başarmış olmam önemli. Ben bana göre doğru olanı yaparım. Bazen başı şeyler için gereğinden fazla çaba harcadığım oluyordu. Doğru olanı nasıl yaptığım önemsiz çünkü yaptığım şey de bana göre nasıl yaptığım da doğrudur.
Nasıl yaptığım önemli. Birşeyler yapılır fakat eksik ve noksan yapılırsa bir kıymeti kalmaz o emeğin. Elimden gelenin en iyisine yapmaya gayrer ederim her ne ise.
Merhaba,
Ne yaptığım daha önemli. Yapış aşaması sürekli gelişim gerektirir ve bir sonraki aşaması bir öncekine göre daha ileridir🚀
Ne yaptığında ulaştığın son nokta olur ve diğer aşamalardaki düşük seviyeden çok daha üstün bir şey üretirsin🚀
En iyiye gelene kadar sürekli mantıklar kendine özgü mantıklar olur.🚀
Cevap
6Cevap
Önemli olan ne yaptığımdır
Her ikisi de benim için önemli olduğu için ben bu soruyu cevaplamıyorum. Benim için neyi, nasıl yaptığım önemli
Güzel cevap
Nasıl yaptığım daha önemli. İyi bir şeyi kötü yollarla yapmak değerini azaltır
Önce yapılır sonra onu nasıl yaptığın konuşulur. Nasılı sorgulamak için bir şey yapmak gerekir.
Senin yapmadığın gibi...
Eğer maksatım manevi yöndense, nasıl yaptığım. Lakin maddi yöndense ne yaptığım.
Ne yaptığın kadar nasıl yaptığın da benim gözümde çok önemli bir detay
Bu şiir ne öyle hahah veya sayfandakı yanliṣ̌ anlama şiircimisin
nasil yaptigim daha onemlii
Kaliteli
Nasıl yaptığın önemli
Nasıl yaptığımı
Nasıl yaptığım daha önemli
Basarilmişlik ve gidilen yol önemlidir
Bence nasıl yaptığın.
Nasıl yaptığın tabiisi
Ne niyetle yaptığım
Niyet 🌱