AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Spor yaptım hiç
İyiymiş
Benimde haftaya baslıyor sınavlar
Ne okuyon
Fizik
Sen
Tıp.
Senin daha zordur ya 😂
Evet anatomi zilli sınavından çıktım ruhumu teslim edip geldim
Neyse gecmis olsun umarım geçersin
Bence 1 aldım 🥲 hayırlısı direkt 01 böyle
Nootropil almayı dusundun mu hic eger sınavlar zor geliyorsa falan deneyebilirsin sınavdan once 2 3 kapsul alıyorsun bilincsel fonksiyonlarını yuksektiyor kavrama hızını mantık yurutme hızını falan
Nutraxin ve OMEGA 3 içiyorum sanırım onları da çok fazla içmek iyi değilmiş ama ben içiyom baya aylardır
Omega 3 un gecici olarwk hafızayı , zekayı arttırdıgına dair bilimsel yazılar goremedim ben yani kesin birsey yok ama bahsettigim ilaç bildigin gecici olarak iq puanını arttırıyor standart sapma kadar
Bizim hoca doktor ve direkt kendisi OMEGA 3 ün hafıza ve zeka üstünde ne kadar etkili olduğundan bahsetti, çalışmalardan bahsetti ve ayrıyeten kendisi de TUS a girerken kullandığını söyledi
Boyle seyler gelisim caginda olan birisi icin etkili olabilir ama farkı gormek istiyorsan duzenli sekilde her gun alarak bunu 2 3 yıl devam ettirirsen belki cok kucuk bi fark gelisme oldugunu anlayabilirsin ben en etkilisini söylüyorum sadece
Hocamız direkt bu konularda araştırmalara katılmış biri ve hiç öyle şeyler söylemedi hangi kaynakta yazıyorsa atar mısın hocaya itiraz edelim gerekiyorsa
Kac tane makale site geziyorum kaydırıp simdi onu bılabilcegimi zannetmiyorum ama cok basit ornek vereyim televizyonu acsan bile ordaki doktorların hepsine sorsalar hepsi diyecek omega 3 un yararlı olduğunu ya bilmiyorum olabilir olmayabilir gelisim cagi bitmis biri icin gelisim cokta mumkun degil en az dedigim gibi 3 4 sene duzenli kullanılması lazım ki gelisme olsun ve zaten bu gozle gorulur bir degisim olmaz ama nootropili bilen birisi TUS sınavına girerken omega 3 almak yerine nootropil alırdı bundan gayet eminim
Benim annem sureklı omega 3 alırdı lise zamanında her aksam uyumadan alırdım ve sınavlarda etkisini gösterdiğini soyleyemem
Tamam sen bana makalelerden birini at kaynak gösterip itiraz edelim ben şimdi hocaya mail atarım
Gercekten Şu an hocayla papaz mı olacaksın hic bu meselelere girmek istemiyorum sadece oneride bulunuyorum ve yanlıs bi oneride degil
Niye ki yurtdışında bu konu üzerinde çalışma yapmış profesör olmuş o kadar ben şu anda makalelerdeki yanlışı bulacak kadar donanımlı değilim ama hoca bulur diye düşünüyorum
nootropics omega 3 correlation yazıp makalelere bak nerden hatırlayayım hangi makale oldugunu omega 3 bilimsel olarak zekayı arttırmıyor makalenin icinde geçiyordu bu dedigimi yazıp araştırıp bulabilirsin hocayla tartışabilirsin sonra
Omega 3 gelisimi tamamlanmıs birinin zekasını dolaylı olmayan yoldan arttırmaz imkansız
Yok öyle bişey çıkmadı
Bekle
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4734634/
Vucuduna yararlı birsey olabilir ama zekayı arttırdıgına dair bir kanıt yok
Yarın da sınavım olduğu için ve paragraf uzun olduğu için fazla detaylı bir şekilde okuyamadım ama bu paragrafta
Collectively, these clinical trials can be said to provide preliminary evidence of salutary cognitive effects of raising dietary intake of EPA and DHA in adults. Nonetheless, most of the trials were small, and any benefit was only observed on a subset of administered cognitive tests. Memory, attention, psychomotor speed and response inhibition or impulsivity were variously reported to improve. Meta-analyses restricted to trials conducted with elderly participants have concluded that available evidence does not support the existence of robust benefits from omega-3 fatty acid supplementation114
Yaşlılar dışındaki yaşlı olmayan yetişkinlerde bellek hafıza dikkat dağınıklığı gibi şeylerde fayda sağladığı yazıyo sınavdan sonra zeka ile ilgili neler demiş daha kapsamlı bir şekilde bakarım yarın hocayı görürsem belki sorarım da tamam mı
Bak zaten zekayı arttırmadıgını söylüyor
Nerede
Ben şimdi soyle soyle söyleyip polemik yaratmiyim sen makalenin hepsini bos zamanında bastan sona kadar okuyup hocanla tartısabilirsin
Sitede çalıştıysan normal
Benimde kötüydü 🥲
Sana ne oldu
Aynı şekilde sınav
Sonumuz hayır olsun 😢
İnşallah yaaa Allah ım sen yardım et 🙏🙏🙏
Aaa tıp mi okuyorsun
Evet sende mi?
Bende tıp okumak istiyorum. şu an tıp fakültesi kacinci sinifsin
Cok kötüyüm sen nasilsin
Kötü
Nerede?
Ne nerde
"Neler yaptınız?"
Boş boş çalıştım
Neye
İşte çalıştım 😂
Neye çalıştın
Normal çalışma ders falan değil kardeşim şu an boş boş iş yerinde makinenin başında çalışıyorum anladın mı
Bu kadar gereksiz bir iş mi
Bu gün gereksiz geldi istekli gelmedim iş yerine
Neden bu kadar gereksiz bir iş yapıyon ki başka bir iş verseler ya
Başka bir iş yok çünkü tek makine var
Nasıl bir iş bu
Sanayi sektörü torna atölyesi
Geçmiş olsun
Hastane
Neden tatlım
koku var mı :D
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Rica ederim ne sınavıydı
Anatomi zilli sınavı
Finalde düzeltirsin inşallah
Düzelcek gibi değil
O kadar mı kötü
78 filan almam düzelmesi için ve şöyle düşün 65=100 filan ediyo çok zor
O zaman moralini bozmak istemem ama çok fazla çalışma lazım
Bilseydim mezuna kalırdım yks ye bu kadar çalışsam ilk bine girmiştim bu nasıl iş aq
Kaç binle girdin
6 bin
Fenada değilmiş sıralaman ama 2 binle girsen bir sene sonra yine böyle bir derste takılacaktın belkide
Daha prestijli okulda okurdum daha iyi işte her şekilde takılıyom sonuçta
şu an hangi okulda okuyosun
Belirtmek istemiyorum
Anladım
Bende o emojiyi şu an yapıyorum 😂
Tamam da bunu niye yazdın