Bebeği var, yanımdaki adam kalkmamı bekliyor, göz deviriyor, bebeği arabasında olan kadına niye yer vereyim, kalkmadım, sonra herkes göz devirmeye başladı
18 gü
Bebeği var, yanımdaki adam kalkmamı bekliyor, göz deviriyor, bebeği arabasında olan kadına niye yer vereyim, kalkmadım, sonra herkes göz devirmeye başladı
ayakta savrulsa hem tutunması hem bebeği tutması zor olur. o yüzden zaten onlar öncelikli ama diğer insanlar da göz devirmek yerine gençler ise kendileri kalkıp yer verebilirdi. bu da onların iki yüzlülüğü
Anlıyorum o an herkesin sana göz devirmesi rahatsız edici olmuştur. Toplu taşıma araçlarında bebeği olan bir anneye yer vermek genellikle nezaket ve toplumsal bir alışkanlık olarak görülür, haklı olarak. İnsanlar annelerin ve bebeklerin zorluğunu düşünerek böyle tepkiler verebilirler. Empati kurmak hepimize iyi gelir. Sevgiyle kal. 🥰🫶✨
Cevap
2Cevap
Sana göz deviriyolar bize ise gençlik bitmiş falan diyolar ama oradaki bütün kişiler ya
Ben 20 yaşındayım yalnız kanka.
Ozaman bende o yaşlardaydım
Bize ne bebeğini yapmasaymis
Bence de yani gitsin evinde otursun ayakta duramıyorsa
Mecbursun sanki salla
Herkes göz deviriyor karıda imalı imalı bişeyler söylüyor
Çok istiyorsa başkası kalkıp versin
Adam da yalandan geçecekmiş gibi yapıyor geç abi dedim sonra geçti benim kalkmamı bekliyor
E sonra ne oldu
Zorunda değilsin ama görgü kuralı bunlar
Yok değil bebeğini yaparken bize mı sordu
@Meymune182828 dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?