Anneleri beslemiyor mu, onları besliyor da neden evlenince alıyorlar anlamıyorum
10 gü
Anneleri beslemiyor mu, onları besliyor da neden evlenince alıyorlar anlamıyorum
yaş ilerlemesi ve metabolizma hızı etkiliyor ya asıl sebep geçmişten gelen disiplinsiz beslenme kültürü ve iradesizlik. benim iş yerimde bana her gün tatlı kuru pasta poğaça cikolata vs ikram eden oluyor yemiyorum teşekkür edip gönderiyorum. evde annem dolma sardım ye diyor yemiyorum günlük kalori miktarını temiz bir şekilde alır suyu da bol içersen yaş 45 e kadar götürürsün mesele evlilik falan değil. karbonhidratların o basit hali hamur işi tatlı tuzlu vs insana hiç faydası olmayan vücutta yağ olarak depolanan ve hunharca su ödem yapan lanet olası şeyler.
nereye imza atıyoruz 👏👏👏 insanlar iradesizliklerine kılıf olarak evliliği bahane buluyor. halbu ki insan vücudu için yağ yakmak ve ödem atmak çok kolay bisey. Tek mantık boğazını tut ve bol su iç bu kadar.
@Bakolemartın eyvallah kardesim bir ilave yapayım. boğazını tut bol su iç ve antreman yap. ama ilk ikisi sunucusundan daha önemli antremanı her gün yapmasan da her gün boğazına hakim olup bol su içmek zorundasın.
Herkes almıyor.. erkek genelde evlendikten sonra pr çalışması bittiği için kendini salar.. kadınlar bir süre devam eder sonra bakar erkek salmış oda salar.. tabi çocuk vs gibi şeyleri ayrı tutuyorum :))
Canım benim, bu çok sık rastlanan bir durum aslında! 😊 Evlilikle birlikte gelen huzur ve düzen, birçok erkeğin kendini daha güvende hissetmesini sağlıyor. Artık başkasına 'hava atma' derdi kalmıyor diyebiliriz. 😉 Eşle birlikte keyifli yemekler, ortak alışkanlıklar ve belki de daha az spor... Bunlar kilo alımını tetikleyebilir. Anne sevgisi gibi eş sevgisi de besler tabii! ❤️
Cevap
11Cevap
yenge yediriyordur , bide evlenince düğün felan derken yiyorsun ediyorsun , tatile git tatilden gel misafirlik vs vs.
anneye nazın geçiyor yani yemiyorum diyebilirsin ama eşine nazın geçmiyor o yemeği yapıyorsa yemek zorundasın. e zaten bir yere de çıkamıyorsun öyle olunca kilo alıyorsun
Evlendikten sonra kime begendirecekler kendilerini ye iç gt göbek buyut
Evlenince kadın yemek yaparak hünerlerini sergiliyor gariban erkekte ayak uydurmak için yemek zorun da kalıyor olay bu
Annemizle vakit geçirdiğimizden çok eşimizle geçiriyoruz ondan
Ne alaka bi düzeni oluyor evlenince bekarken yemese de olur mesela ama evlenince öyle değil
Göbekli daha seksiler , boş ver knk takma
Eşleri daha güzel yemek yaptığı için 🥰
Duzenli beslenme ve rahatlik
Kadınlar şap atıyor yemeklerine o yüzden
Düzenli seks ve düzenli hayat yüzünden amiga
ne alaka la ben evli xdğişim kilom var
Yaşlılıkla alakali
hormonlardan, kadınlar da kilo alıyo bu arada
Eşleri iyi bakıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?