Bilerek kilo aldırıp başka kadınlar begenmesin diye mi acaba 😃
Geçenlerde biri işte kocasıni kötü giydiriyormus ki başka kadınlar bakmasın diye. Bu kadınlar çok fena yahu 😃

Bilerek kilo aldırıp başka kadınlar begenmesin diye mi acaba 😃
Geçenlerde biri işte kocasıni kötü giydiriyormus ki başka kadınlar bakmasın diye. Bu kadınlar çok fena yahu 😃

Eşim beni beğensin diye kadın maharetlerini söktürür erkek de kontrolsüz bir şekilde tüketirse yapılan yemek ve hamur işlerini ortaya kocaman göbek çıkıyor:) Ama kadınlar da alıyor yemeyi seven ve sporda yapmayan bir milletiz doğal bu durumlar vesselam..
Erkeklerin evlendikten sonra kilo almasını şuna bağlıyorum. Nişan düğün stresi ortadan kalkıyor sevdiği kişi yanında önünde güzel bir geleceğin olduğunu düşünüyor. Hayatını istediği bir düzene oturtduğu için bir rahatlama oluyor. Hafif göbek iyidir ben severim
Avını yakalamış leopar gibi salıyolar kendilerini 😂
Kadınlar da salıyo🤦♀️adamlara da bu sebeple fazlaca yedirip durumu eşitliyorlar😅
Yalnız bi tarafın metabolizması hızlıysa bu taktik elde patlayabilir🤣
Kuru iftira kadınlar hiç öyle şey yapar mı.. 😅 Erkekler azıcık boğazına dikkat etsin.. Neden suç kadınların üzerine kalıyor ki..😄 Göbeklenmesinler biz mi diyoruz göbek yapın diye.. 😄
Yok yok biz demiyoruz.. 😅 Erkeklerin uydurduğu bir şey bu.. 😅
Ay yok istemem.. 😅 Balkonsuz ev istemem.. Göbekli de erkek istemem.. 😅 Erkek kadınının yanına yakışmalı..
Aşırı kaslı erkek de itici duruyor.. 😅
Yoo aslında öyle bir şey denen şştt.. 😅
Fit olsun yeter işte.. Azıcık da kas olabilir.. 😜😅
Göbekli erkeğe de bizim alerjimiz var.. 😅 Yanımızda abimiz ya da babamız gibi durmasın dimi ama.. 😅
Haksız mıyım öyle duruyor bazıları.. 😂
Ya ben sizin için demedim ki.. 😅 Bu kadar dert ettiğine göre göbekli misin.. 😅
Ya kas okadar da önemli değil.. Erkekler neden bunu bu kadar dert ediyor ki anlamıyorum.. 😅
Aa ben değilimdir.. 😅 Hemcinslerim yüzündendir belki.. 😄
Yok yok değilim.. 😂
Sonunda kabul ettin.. 😅
😅😅 Merak etme öyle biri değilim.. 😄
Gördüğün gibi.. 😄
Eğlenceli, güler yüzlü bir insanım.. 😄
Nasıl..
Hayat öyle nasıl geçiyor ya.. 😅 Benim canım sıkılır.. 😄
Hayata sarılmak istedikten sonra iki elle de sarılabilir.. 😄
Vah vah.. 😄 Hemen bir aday bulmalısın ozaman.. 😅
https://youtu.be/flV25Uf9yxg?si=D50_ft23UfDfBE45
Ben de aday istiyorum 😂
Şimdi adaylar gelir.. 😅
Yanlış yoldasın.. 😄 Hayata dört elle sarılacaktın ya diğer iki el gelecek dört olacak.. 😅
Aday arıyordun.. Doğru yol ne olabilir.. 😂
Sen doğru yoldaymışsın ben yanlış okumuşum mesajı.. 😅😅 🤦🏼♀️
O nasıl olacakmış.. 😅
Tatlı olduğumdandır kesin.. 😅
🤔😊
Cevap
13Cevap
Daha az hareket Evlendikten sonra erkekler, bekarken yaptıkları kadar aktif olmayabilir. Ev, iş ve aile sorumlulukları, egzersiz yapmak için daha az zaman ve enerji bırakmalarına neden olabilir. Daha fazla yemek: Evlendikten sonra erkekler, eşleriyle birlikte yemek yemeye daha fazla zaman ayırabilirler. Bu, daha fazla kalori tüketmelerine ve kilo almalarına neden olabilir. Daha az stres: Evlenmek, stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Stres, kilo vermenize yardımcı olabilecek hormonların üretimini azaltabilir. Daha fazla mutluluk: Evlilik, mutluluğu artırabilir. Mutluluk, iştahı artırabilir ve kilo almanıza neden olabilir.
Salıyorlar kendilerini spor namına bir şey yapmıyorlar tembeller üşengeçler beslenme düzeyleri azalıyor mesela sucuk salam yiyecek at eşşek tavuk bacağı kombinasyonu ürünler hamur işi bolca bir kase çorbaya bir ekmek gibi vs değişir yani
Evet ya evlenmeden önce fitler sonra göbekleniyorlar aniden
Acaba zaten birini buldum diyip salıyorlar mı?
Harbiden çok merak ediyorum evlenmeden manken gibi olan kim varsa evlendikten sonra göbekleniyor nedeen
Bende hiçbir değişim olmadı saçlara düşen aklar dışında. Belki saldıkları için böyle oluyordur ama bu kadınlar içinde geçerli...
O eski sosyal hayat kalmıyor. Çoğu erkek evden işe işten eve hayat sürdükleri için kilo almak kaçınılmaz oluyor.
Bizim Türk kadınının sahiplenme tutumu işte. Kocişine hiçbir kadın bakmasın diye tıka basa yağlıyor. Ben yaptıklarına hak veriyorum slşskdşk
Aaa bunu da kim demiş yalan haberdir o yalan 😀
Evlenmenin verdiği rahatlık var bence nasıl olsa evlendim bu saatten sonra salıyım mantığındalar oysaki sağlıklarını düşünmüyorlar
Ben kocamın şeyine kilit takacam bu daha ne ki
Kiloda aldıracam
Evet
Bu genel olarak evli kadın-erkek farketmeksizin yaşadığı bir durum. Ama bence böyle olmamalı insanın kendine ozsaygisi için.
Alkole veriyorlar kendilerini her halde sjsjs sonuncu az göbeği eritse babamla denk olur
Düzenli yaşam olduğun için düzenli yemek düzenli uyku düzenli alışveriş düzenli iş
Muhtemelen hanımları onları şişmanlatacak kadar sevdiği içindir :)
Yaş ile alakalı artık metabolizba çalışmayınca kolo kaçınılmaz oluyor ben kendimi çok fit bilirim halen öyleyim ama şu içsem kilo oluyor birde kadınlar akşam beyleri yemek yemeyince olay çıkartıyor buda kiloya davetiye çıkarıyor
Kadını iyi besliyorsa kilo alıyor bide vücut yakıyomu yakmıyomu buda önemli
Eşleri güzel yemek yapıyor
Erkekler kilo alır
Nedeni onlar da yer
☺️
Evlilik iştah açıyordur belki de:)
Ne bu çaya davet gibi:) ilgimi çeken soruları yanitliyorum zaten.
@Ehlivukuf Bence açıyordur😊
Biraz kaba bir tabir olacak ama.. alan almış satan satmış modu devreye giriyor olabilir:)
:))
Ee büyük sır işfa olmuş ama ya😂😂
Lütfen biri oraya *ifşa yazdığımı söylesin 😂😂😂
Aynı titizlik 😄
Hanımlar eşlerine iyi bakıyor ondan..
Düzenli ve sık yemek yediklerinden herhalde
Böyle bir rahatlama geliyor bence
Analarından daha iyi bakıyoruz demek ki 😀
Kadınlarımız iyi besliyor
Evet göbekli olsun
Nasıl olsa alan aldı kafasına bürünüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?