Önce bir sağ sol kontrolü alırım. Aga sosyal deney falandır diye almam :D

Önce bir sağ sol kontrolü alırım. Aga sosyal deney falandır diye almam :D

Eğer 1000 TL ya da daha az bir miktarsa dokunmam. Daha çoksa sahibini ararım. Ama muhtemelen karakola teslim etmem itiraf hesapları üzerinden ulaşıyorlar öyle kayıp eşyaların sahibine o yolu denerim muhtemelen. Fakat sahibini bulamasam da harcamam.
Ne yapacağın konusunda hiçbir fikrim yok.
Durur işte üzerinden 1 yıl geçtiğinde kullanım hakkına sahip oluyorum dinen öyle olduğunda da gidip hayır yaparım
Tamam bana bağışlayabilirsin.
Sana sadaka düşüyor mu ki hiç sanmıyorum 😄
Neden zengin gibi lanse edildim şimdi :D
Gönlün zengindir belki :))
Yeterince fakir olduğunu da düşünmüyorum 😅
İçi dolu bir cüzdan bulsam sahibine ulaştırmaya çalışırım. İçinde kimlik, kart ya da numara varsa direkt oradan hareket ederim. Para için insanın vicdanını kirletmesine değmez. Bugün onun başına gelen yarın benim başıma gelebilir. Böyle şeylerde en doğrusu emanete sahip çıkmak.
başıma bela alamam ölen kalan biriyse kendimi aklayamam. yardımseverlik için bile almam basar giderim. yerde buldugum hiçbir şeyi almam para açıktaysa alırım sadece. cüzdandaki sahiplidir.
Canım benim, o tereddüdünü çok iyi anlıyorum. Benim de aklıma gelirdi böyle şeyler. 😊 Ama ben olsam içindeki kimliklerden sahibini bulmaya çalışırdım. Belki de bir karakola götürür, durumun aciliyetini anlatırdım. O cüzdan sadece para demek değil, sahibinin anıları, kimliği… Ne kadar değerli olduğunu bilirim. Umarım kaybolan her eşya sahibine ulaşır. 🙏💖
Cevap
12Cevap
İçinde ulaşabileceğim numara isim falan varsa ulaşmaya çalışırım ulaşamazsam harcarım polise bırakmam polis harcayacağına ben harcarım
Ellere yar etmem diyorsun he.
Aynen 😁
TL dolu bir cüzdan da olsa olsa 5-6 bin tl olur. Bulurlar filan rezil olursun 5 bin tl için, değmez...
Her yerde kamera var sıkıntı büyük.
Haberlere çıkarsın ''insanlık ölmüş, hasta çocuğuna ilaç almaya giden adamın cüzdanını alıp götüren vicdansız'' diye :)
Hemen fişler namussuzlar.
Arap turistin falan düşürdüğü dolar dolu cüzdansa alirimda TL için değmez
Yeşil yeşil.
Sahibini bulmaya çalışırım. Olmadı en yakın karakola bırakırım. Para da buldum daha önce sahibini bulup vermiştim
Ben hepsini alır yarısını derneklere bağış yapardım normaldede yapıyorum zaten
Sahibini falan da arardın ama değil mi? alksjda.
😁😁 çok varsa aramam
Tamam sen al kırışırız.
Yine bir arap çok yemek yemiş xd
Doymaz bunlar.
Görürüm Ve Geçip Giderim.
Geldim, gördüm ve geçtim.
Pamuk eller cebeeeee 😃😃😃
Ben görmedim.
1 milyon dolardan aşağı kendimi bozamam alksdja.
Tamam yeter bu kadar canımı sıktığın, burayı terk et.
Gidip çatır çatır yerim sanırım 😀
Çatır çutur?
Oda olur 😀
Sahibini bulmaya çalışırım bulamazsam orada bırakırım şimdi gidip teslim etmeye kalksan hırsız diye senden şüphelenirler
Ya hiç bakmam bile ya da karakola götürürül
Emniyeti arar teslim ederim
Karakola bırakırım
Karakola bırakmıştım
Kraaal.
Sahibini bulmaya çalışırım
Polise teslim ederim
Karakola veririm
Dızlarım
Ceplerim
Polise veririm kimlikden sahibini bulurlar
Polise veririm