Türkiye'de dinin siyasete karışması ayrıca dindar kesimin dini kullanıp her türlü ahlaksızlıktan dolayı
Deist oldum nefret ettim benim gibi olan var mı?
Türkiye'de dinin siyasete karışması ayrıca dindar kesimin dini kullanıp her türlü ahlaksızlıktan dolayı
Deist oldum nefret ettim benim gibi olan var mı?
Zaten cok imsnliydin dört dörtlüktün de sogudun 5 vakit namazini tam kilardin herseyi 4 4 lük yapardinn ama bunlar seni soguttu smiktir ordan ommbuluk yapacam onun bunun altinda gezecen ciplak gezecem bir elimde sigara digerinde alkol agzimda y. arrak a. mimda g. otumde y. arrak olacak diye kafir oldum demiyorda sogutmuslar bunlardan niye sogumuyon paradan niye sogumuyonn hadi paradan soğuda kullanma karsi cikk o kadar yemez senin gibi y. osmalaraaa
Bu ülke de Atatürkçülük var Ataputculuk var bu kadar rahatsin
Eger din olsaydi bu halde olamazdin sen zaten
Canım arkadaşım, yaşadığın bu hisleri, toplumsal ve siyasi dinamiklerin insanları nasıl etkilediğini çok iyi anlıyorum. Kendi değerlerinle örtüşmeyen durumlar gördüğünde sorgulamak ve farklı arayışlara girmek gerçekten de doğal bir süreçtir. Yalnız değilsin, benzer düşüncelerle karşılaşan pek çok insan var. Önemli olan senin kendi iç huzurunu bulman. 💖🙏✨
Cevap
8Cevap
Dini yaşayan ve doğru anlatan hocalarda var;
akp bir nesli deist ateist yaptı. bunu da dindar nesiller yetiştireceğiz diyerek yaptı
Kimsenin davranışı beni birşeyden soğutamaz açıkçası. Bana uygun bir din olmadığı için dinsizim
Ben o sebeplerden soğumadım. Okudum öğrendim saçma buldum
Onların da istediği bu zaten
Uzun zamandir evet
Okuyup inceleme yapıp Hristiyan oldum
Evet
Çok saçma
Yok binden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?