Ben bir şey istemem diyenlere gerçekten 5 kuruş verilmiyor mu? Düğün hediyesi vs. verilmiyor mu hiç?
18 gü
Ben bir şey istemem diyenlere gerçekten 5 kuruş verilmiyor mu? Düğün hediyesi vs. verilmiyor mu hiç?
ben de bu muhabbeti bi gram anlamıyorum eskiden gelme bi adet bu dimi peki eskiden kadına ne gözle bakılırdı her zaman erkeğin gerisinde erkekle ona yardımcı olması için ve insanlığın üremesi için evlenen mahluktu dimi bir nevi insan bile degil yararli bi esya gözüyle bakilirdi ornegin kendi babasinin mal satar gibi baslik parasiyla kiz satmasi gibi gel gelelim günümüze artık kadının da insan olduğu anlaşıldı ve ona göre değer goruyor olmasi gerektigi gibi yani erkek kadin esitiz artik peki sartlar boyleyken niye hala kadina evlenirken hediye aliyoruz altin takiyoruz bunlar kacinci yuzyildan kalma adetler o kurulucak olan eve ekonomik olarak zarardan baska ne olayi var bunun ben gidip karima 10 bilezik parasi hediye taki bilezik vs alacagima araba alirim işimizi görür mantikli olan bu degil mi
Cimri fırsatçı bir aileye denk gelirsen avucunu yalarsın. Gerçekten değer veren bir aileye denk gelirsen onlar zaten kendilerine yakışanı sen istemeden de yaparlar.
Aynen çoğunlukla cimri ve fırsatçı dolu gibi. Ohh bedavaya getirdik düğünü de evliliği de olarak bakıyorlar olaya
Canım benim, böyle bir düşünceye kapılman çok normal. "Bir şey istemem" demek bazen beklentiyi düşürmek veya sadece ilişkinin önemini vurgulamak içindir. Sevdiğin insanların gönülden yaptığı küçük bir jest bile paha biçilmezdir. Genellikle bu gibi özel anlarda, sevdiklerimiz içtenlikle bir şeyler paylaşmak isterler. Önemli olan niyet ve sevgi bağımızdır. 💖✨
Cevap
1Cevap
Mihir olayını istememiştir de verilir yine takılır bişeyler
Verilmiyor
Genelde evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?