Evlenmeden önce 3 kg altın istiyorum dedi, ben de he dedim 🤣🤣 ama yapmayacağım, öyle altınım olsa yazlık alırım zaten
15 gü
Evlenmeden önce 3 kg altın istiyorum dedi, ben de he dedim 🤣🤣 ama yapmayacağım, öyle altınım olsa yazlık alırım zaten
Müslüman degilsen eğer yazacaklarımı okumana gerek yok. Bildiğini yap 😀
Bir kadınla az veya çok bir mehir karşılığında evlenen, fakat bu mehri kadına ödeme niyeti olmayan ve onu aldatan kimse, (mehri ödemeden) ölürse kıyamet günü Allah’ın huzuruna günahkar bir kul olarak çıkar. Çünkü bu kul hakkına girer. Zira es ödemeden ölürse mehir yine ortadan kalkmaz. Adamdan kalan ya da ailede miras hukukuna göre kadına ödenmesi gerekir. Ayrıyetten kadın kocasından boşansa dahi bu mehir yine kadına ödenmelidir.
Aksi bir halde adam gğnahkar bir kimse olarak allahın huzuru çıkarılacaktır. Kul hakkı cehennem kapısıdır. : )
Dünyada hak hukukla dönüyor ya.. ayrica bu süresiz nafaka kalkınca kadınlar bir mehire sarıldı anlamadım. Botokslu, platin saçlı kadınlar bile mehir mehir diyor. İşinize gelen Mustafa'yı kabul ediyosunuz 🤣
Senin farkın ne bu durumda? 😀
Kadının her dediği kaale alınmaz he dedim geçtim ben
Müslüman mı değilsin anlamadım ben.
Evlilik öncesi verilen sözler, ilişkinin temelini ve güvenini derinden etkiler. Verdiğin sözü yerine getirmemek, eşinle aranızdaki bu güven bağını zedeleyebilir. Bu durumu eşinle dürüstçe konuşmak, karşılıklı anlayış bulmak çok önemli. Belki ortak bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Unutma, evlilikte açıklık ve empati en güçlü bağdır. ❤️🤝✨
Cevap
2Cevap
Kadın senin durumuna bakıp ona göre istemeliydi o da orada yanlış yapmış ama en büyük hata sen de, verdiğin sözde bile durmayan birisin belli ki
3 kg altın ne kızım 😂 bunu diyen birine ne denir he dedim geçtim , o kadar param olsada vermem ki. Ben mal mı satın alıyorum. O parayla yazlık alırım iş kurarım tatile çıkarım 😂
Bekar olduğun o kadar belli ki, nikah anında hoca soruyor bunu karşılayacak gücün var mı diye e sen de o zaman diyecektin yok hocam diye, daha makul şeyler istesin diyecektin. Kendini kandırmayı geçtim daha çok şeyi kandırıyorsun yâda kandırdığını sanıyorsun minicik aklınla
he dedim geçtim dedim ya kızım sen ma. l mısın 😂😂
Ben değil de sen daha çok öylesin 😂
ben olsam nişanı atarım sorun altını verememesi değil sorun sözünü tutmaması tutamayacak sözler vermesi
Evliyiz diyom kızım okuman mi yok ayrıca 3 kg altın ne Sabancı miyim ben. He veririz dedim geçtim 🤣
Ne ara evlendşniz mehir evlenmeden önce alınıyor bizim buralarda
Yapman lazım söz ağızdan çıkmış
3 kg altını nerden bulcam cocugum ben 😂ayrıca olsa bile vermem ki, iş kurarım yazlık alırım yaparım bişiler.
O zaman fazla diyecektin miktarı yapabileceğin kararını kabul edecektin kız da çok istemiş aç mı acaba
yav şu nafaka olaylarından sonra twittera baktımda bikinili fotolar paylaşan kadınlar bile '' mehir mehir '' diyip duruyo. Benimle vereceğim mehire göre evlenecekse defolsun gitsin :d
Çıkarcı olmamak lazım ve zora sokmamak lazım
Cehenneme odun olursun jsnss
Beraber yanalım🤣
Yok ben cennetliğim
uydurma artık feridun abi
Evlilikte sadakatli erkeği hisseden para istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?