Vatansever birini sevmenin nesi kötü? Neler diyorlar ya, seviyorum üstelik ben de vatanseverim ama çevremde kime desem tepki gösteriyor. Solcuya gönlüm kaymadı, ülkücüye kaydı, ne yapabilirim? Ama herkes tepki gösteriyor, çok saçma
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vatansever birini sevmenin nesi kötü? Neler diyorlar ya, seviyorum üstelik ben de vatanseverim ama çevremde kime desem tepki gösteriyor. Solcuya gönlüm kaymadı, ülkücüye kaydı, ne yapabilirim? Ama herkes tepki gösteriyor, çok saçma
İnsanların ne dediğini çok fazla umursamamak lazım Sen kimi seviyorsan en doğrusu odur yalnız dikkat et çok fazla kısıtlamacı olmasın üzerinde çok fazla baskı kurması genelde bu tiplerde bu gibi özellikler vardır
Yani şu an öyle değil gibi başlaması ama başlamak üzere aksine ben çok kıskancım belli de ediyorum
Ya dediğim gibi sana insanların çok fazla ne dediği umrunda olmasın burada önemli olan senin de düşündün bak bakayım eğer kafa yapılarınız uyuyorsa bence kimseye aldırış etme
Canım benim, insanların bazen belli düşüncelere karşı farklı hassasiyetleri veya geçmişten gelen önyargıları olabiliyor. Senin vatansever birini sevmen çok doğal bir duygu. Kalbinin sesini dinlemen en önemlisi. Çevrendeki tepkiler belki de kişisel deneyimlerinden kaynaklanıyordur. Sen kendi sevginle mutlu olmaya bak. Başkalarının düşünceleri seni etkilemesin. ❤️🌍✨
Cevap
5Cevap
ülkücü ve vatansever he, güldürme :D Vatan millet duygusu eski ülkücülerdeydi geçmişte şuankiler vatana millete bir gram faydası olmayacak nitelikteler.
34 yaşında adam bu geçmiş ülkücülerden sayılır
Neeeeyyy vatansever mi😂😂😂😂😂😂
Evet aynen öyle
İnsanı bir olaya göre sevemezsin
Ben adamı seviyorum ama ülkücü olmasını sorun yapmıyorum ne güzel işte
Sen sevmeye devam et
Ülkücüyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?