Aile & Toplum 19 gü Gerçekten ülkede hamarat kız sayısı, yemek tatlı yapmayı bilen kadın sayısı azaldı mı? Basınsözcüsü Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yemek tatlı yapmayı bilen sayısı azaldı. Az öğrenin artıkın evde kalacaksınız Gerçekten ülkede hamarat kız sayısı, yemek tatlı yapmayı bilen kadın sayısı azaldı mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. azalmadı. 0 1 Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Azaldı be barışım sksjd
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 19 gü Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Canım isteyince mutfağa girip harikalar yaratıyorum. Hamaratım. Tatlı da yaparım. Kafa dağıtıyor. 1 4 Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Aferinn len tamam senden de olar Yorumla u DedektifMinnie 19 gü Benden olur da, millete kapımız kapalı 😹. Benden kendime olur 😹. Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Aç aç gelirler Yorumla u DedektifMinnie 19 gü Gelmesinler, ben kendime yeterim 😹. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 19 gü Yemek yaptıracak birini tutacak maaşı var o dediğin kesimin, evlenecekleri adam da diplomaya bakıyor 😂 1 1 Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Sjdjdjd
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 19 gü Yemekte yaparum salcayla gobekte atari kalcayla 2 5 Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Ejejdj salçalı makarna da yapan mı Yorumla tinkerbelll07 19 gü Yapaam Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Tamam bu kız evlenir Yorumla tinkerbelll07 19 gü Hanu yuzuk Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Haa öyleli diyorsun djdjd Eş adayına dicen ben genel yorumladım Yorumla
ayıcıkmayıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 19 gü Oturmasını kalkmasını bilen. d 1 6 Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Yemekte yapcan Yorumla ayıcıkmayıcık 19 gü E başka kim yapsın Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Bu kız olmuş djdjdu Yorumla ayıcıkmayıcık 19 gü Ama arada koca da yapmalı hünerlerini göstermeli jfjfh Yorumla Basınsözcüsü 19 gü Olmalı zaten kadın hizmetci degil Yorumla ayıcıkmayıcık 19 gü Değildir tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
azalmadı.
Azaldı be barışım sksjd
Canım isteyince mutfağa girip harikalar yaratıyorum. Hamaratım. Tatlı da yaparım. Kafa dağıtıyor.
Aferinn len tamam senden de olar
Benden olur da, millete kapımız kapalı 😹. Benden kendime olur 😹.
Aç aç gelirler
Gelmesinler, ben kendime yeterim 😹.
Yemek yaptıracak birini tutacak maaşı var o dediğin kesimin, evlenecekleri adam da diplomaya bakıyor 😂
Sjdjdjd
Yemekte yaparum salcayla gobekte atari kalcayla
Ejejdj salçalı makarna da yapan mı
Yapaam
Tamam bu kız evlenir
Hanu yuzuk
Haa öyleli diyorsun djdjd
Eş adayına dicen ben genel yorumladım
Oturmasını kalkmasını bilen. d
Yemekte yapcan
E başka kim yapsın
Bu kız olmuş djdjdu