Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Yeni evliliğin ilk dönemlerinde çoğu insan birlikte vakit geçirmek, yeni şeyler denemek, sohbet etmek ve ilişkiyi canlı tutmak ister. Eğer eşin daha en başından sanki yıllardır evliymişsiniz gibi davranıyor, ilgisizleşiyor, seni ihmal ediyor ya da ilişkiye emek vermiyorsa bunun seni üzmesi gayet anlaşılır.
Bence önce onu suçlamadan, ne hissettiğini açıkça anlatmaya çalış. “Sen böylesin” demek yerine “Kendimi ihmal edilmiş hissediyorum”, “Birlikte daha fazla vakit geçirmek istiyorum” gibi ifadeler daha yapıcı olabilir.
Bazen insanlar evlenince artık her şeyin garanti olduğunu düşünüp flört etmeyi, ilgi göstermeyi veya ortak aktiviteler yapmayı bırakabiliyor. Bu alışkanlık değişebilir ama bunun için her iki tarafın da ilişkiye emek vermesi gerekir.
Eğer konuşmalarına rağmen hiçbir şey değişmiyor, sürekli geri plana atıldığını hissediyorsan mesele sadece evlilik süresinin uzun gibi davranılması değil, ilişkinin ihtiyaçlarının karşılanmaması olabilir. Sağlıklı bir evlilikte yıllar geçse bile ilgi, iletişim ve karşılıklı emek tamamen ortadan kalkmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende evliyim eşinizi onu açacak pozitif enerji eğlenceli bir kişiliğe dönüştürecek ortamlara sokun ya da varsa böyle yakınlarınız onlarla bir araya getirin yavaş yavaş daha enerjik pozitif dışa dönük kişiliğe evrilecektir
04 Yorumla
Soran2 ayÖyle ortamlara girince daha da beni unutuyor
Soran2 ayEvet böyleydi
- 2 ay
Sanırım bu aileden gelen kendisiyle ilgili bir davranış soğuk karamsar fazla dışa dönük olmayan bir ruh hali mevcut eşinizde bunu değiştirmek biraz zor. eşim mesela ben biraz hasta olsam negatif olsam canlan kendine gel çekilmiyor bu halin diyor alıştım çünkü eski enerjik haline diyor
Yapay Zeka Cevapladı
Haticesss'cim, bu durumun seni üzmesi çok doğal. 😔 Evliliğin ilk dönemleri keşiflerle dolu. Belki eşin kendini çok rahat hissetmeye başladı ve farkında değil. Onunla açıkça konuşmalısın. 🗣️ Hislerini, beklentilerini ona tatlı dille anlat. Birlikte genç ruhunuzu canlandıracak aktiviteler bulun. 💃🕺 Unutma, iletişim her şeyin anahtarı. 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 2 ayboşan sende
01 Yorumla
Soran2 ayKolaydı öylee bebiş var
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl 50 yaşında ki gibi davranıyor iyi vuramıyor mu
03 Yorumla
Soran2 ay50 yaşındakiler çok mutlu çünkü onlara eyt vurdu 😂😂 ruhsuz biri işte eve gelir işe gider evde ne bi şakalaşma ne bi laf atma falan yok dümdüz yaşıyor
Gizli Üye(30-35)2 ayyeni kocamla cnsel iliskide cok kasılıyo nasıl heycani azaltabiliriiz diye bi soru gordum bi kac saat once odami sana ait
01 Yorumla
Soran2 ayYok bee o ben değilim 😂
2 ayNe kadar oldu evleneli ne kadar sürede bir yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKS nin en büyük abazalari seni takip etmiş dikkat et 😃
02 Yorumla
Soran2 ayEyvah eyvah 😂😂
Cevap sahibi2 ayBayılır hepsi dertli kadın görmeye 😃
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
2 aynasil yani detay yokki davranişi nasil
07 Yorumla- 2 ay
içi geçmiş sen hareketlendir onu tekken degerlendirin
Soran2 ayOlmuyorr
- 2 ay
geceleri nasil geçiyor
Soran2 ayTelefonda video kaydırarak geçiyor 😂
- 2 ay
başka taraflara kaymiyo mu mevzu 😂
Soran2 ayYok knk
- 2 ay
mesaj atilmiyo sanırım direkt sana
Ona yetiyormusun
00 Yorumla
2 ayLibidosu nu artramıyo musun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayNasıl yani.. Ne yapıyor ki böyle davranıyor
00 Yorumla
2 ayİlişkiye heyecan katmalısın
00 Yorumla
2 ayNasıl yani 50 yaşında. Yapamıyor mu
01 Yorumla- 2 ay
Seni doyuramıyorsa çoook kötü hem de yeni evli iken
Gizli Üye(36-45)2 ay18 yaşında bekar hayatı yasiyormuş gibi yasarım
21 Yorumla- 2 ay
kadın kocasını seviyor belli.
Gizli Üye(25-29)2 ayÖnceden tanımıyor muydun
010 Yorumla
Soran2 ayTanıyordum ama evlenene kadar böyle değildi ya da çok güzel rol yaptı bilmiyorum
Cevap sahibi2 ayYaşlar kaç
Soran2 ay27 ikimiz de
Cevap sahibi2 ayÖnceden ne zamandır tanıyorsun
Soran2 ayÜç buçuk yıldır tanıyorum
Cevap sahibi2 ayŞimdiye kadar farketmemis olman da baya ilginç
Soran2 ayEvlenene kadar hiç belli etmedi ki o zamanlar çok enerjik mutlu biri gibiydi
Cevap sahibi2 ayAdamın bütün enerjisini sömürmüşsün😁😁
Soran2 ayValla ben bşşey yapmadım ya çok da uyumlu biriyimdir sorun etmem her şeyi belki de bu yüzden oldu ne dersin
Cevap sahibi2 ayEvet o da bi ihtimal insan psikolojisi buna müsait
Gizli Üye(36-45)2 ayyani ayda birmi s yor seni
00 YorumlaSana kolay gelsin
04 Yorumla
Soran2 ayNiye yaa
Soran2 ayHee maalesef
2 ayKıskandır knk değere binmen lazım
01 Yorumla
Soran2 ayKıskanmıyor ki hatta bazen yolda yürürken falan evli olduğumzu anlamadan bakan eden oluyo onları bile farketmiyor
- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
2 ayBıkmışlık hissi mi
021 Yorumla
Soran2 ayHayattan her şeyden bıkmış gibi evet
- 2 ay
En kötüsü. Kan değerlerine baktırın
Soran2 ayBaktırdık sadece karaciğer yağlanması var 😂
- 2 ay
İyi de bakıyosun ona ona rağmen böyle. Sks hayatı var mı bari
Soran2 ayO da yok maalesef haftada bir ya da 10 günde bir falan dışardan bakanlar bile anlıyor hiç yeni evli gibi değilsiniz falan diyorlar
- 2 ay
Bunu değiştirebilirsiniz bence
Soran2 ayÇok denedim sayısız reddedildim o yüzden artık benim de gururum incindi kendi haline bıraktım onu
- 2 ay
Sen nasıl ttmin oluyorsun?
Soran2 ayBekliyoruz kardeş napalım 10 gün sonra mı aklına geliir bi hafta sonra mı
- 2 ay
Yuh diyorum sayın seyirciler :))
Soran2 ayNapalım yapacak bir şey yok
- 2 ay
Böyle gitmez işte
Soran2 ayFarkındayım boşanmayı düşünüyorum ama bebek var işte bebekten sonra mı oldu diye düşünmeyin bu adam öncesinde de böyleydi hep
- 2 ay
Sadece cinslik çözülse iyileşir mi ilişki
Soran2 ayOlay cinsellik de değil ya güzel giyindiğimde bile dikkatini çekmiyor mesela üstümü değiştiriyorum gözü bile kaymıyor o an bişey yaşamasak bile o an erkekler bakışlarıyla senden etkilendiğini belli eder bu etkilenmiyor maalesef
- 2 ay
Yuh nediyeyim. Günde iki ya da üç yaptığımız oluyordu sevğilimle inanın ilişki sonrası bile yeniden erkt oluyordum o kadar istiyordum
Soran2 ayAslında o kadar absürt geliyor ki bu durum onun eskiden biseksüel olduğunu düşünmeye başladım
- 2 ay
Nerden anladın peki?
Soran2 ayHangi erkek bu kadar uzun süre bişey yaşamadan durabilir ki ya da karısı gecelik giymişken onu reddeder çok kez bilmiyorum çirkin falan da değilim etrafımdaki herkes ona fazla olduğumu söylüyor
- 2 ay
Valla ben olsam seni hiç boş bırakmam yeminle
- 2 ay
Eminim uzun da sürmüyordur yaptığında da. Boyutları bari iyi olsa :)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayHangi manada
07 Yorumla- 2 ay
Yoğun stres var mı stres her birşeyi etkiler
Soran2 ayStres herkesin hayatında var aşırı kafasına takacağı bir şey yaşamadı
- 2 ay
Yaş kaçtı acaba
Soran2 ay27
- 2 ay
Eşinizin yaşı damı aynı
Soran2 ayEvet
- 2 ay
O zaman eyvah eyvah
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayNedenki
00 Yorumla Ahshs nasıl davraniyorxki
00 YorumlaMarş basmiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayTakla yok mu
00 Yorumla Ne yapıyor mesela
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne yapıyor ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
2 ayVermezsin olur biter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYaşlar 29 ben 25 eşim. Bana da öyle diyor. Takılma
06 Yorumla
Soran2 ayNasıl yanı anlamadım
Cevap sahibi2 ayBiz de 2 senelik evliyiz
Eşim bana da 20 senelik evli gibi davranıyorsun diyor
Normal yani daha ne yapayım
Soran2 ayDeğil ya normall eşinle şakalaş falan arada kızdır sonra git öp bişeyler yap az canlı olun noluyo sizee
Cevap sahibi2 ayYapıyorum öyle ama daha fazlasını istiyor. Siz kızlar doymuyorsunuz
Cevap sahibi2 ayEşin sana hiç mi yaklaşmıyor
Soran2 ayYani sadece bişey yapacaksa yaklaşır haftada bir falan ya da 10 gün
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. İşin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBoşan
00 YorumlaNe yağıyor mesela
00 Yorumla
2 ayGecmis olsun derim
049 Yorumla
Soran2 ayNeden
- 2 ay
Surekli ayni sekilde devam edecektir cunku
Soran2 ay:( inşallah öyle olmaz
- 2 ay
maalesef oyle olur bir donem sitem ediyorsun diye canlanir ama yine bu hale geri doner o yuzden gecmis olsun diyorum
Soran2 ayTam olarak böyle evet ya konuşuyoruz düzeleceğim falan diyor bi hafta her şey güzel sonra eskiye dönüyor çok yıprandım bir kadın olarak arzu edildiğini ilgi gördüğünü hissedememek kötü
- 2 ay
Yaslariniz kac?
Soran2 ay27
- 2 ay
Esinin yasi kac
Soran2 ayO da aynı benimle
- 2 ay
Gencmis evlenmeden once seks hayatiniz var miydi
Soran2 ayTam seks denmez ama daha gözü bendeydi diyebilirim etkilendiğini hissediyordum şimdi hissetmiyorum
- 2 ay
Kac yildir evlisiniz?
Soran2 ayİki yılı çok az geçti
- 2 ay
İlk evlendiginizde cok seks mi yaptiniz sanki surekli seks yapmissiniz da adam artik heyecanlanmiyor gibi geldi
Soran2 ayYok normaldi
- 2 ay
Normaliniz nedir haftada kac kere seks yapiyordunuz
Soran2 ayİlk bi kaç ay haftada ikiydi üç olduğunu hiç hatırlamıyorum
- 2 ay
Sana tavsiyem sitem etme bir b-o-k-a yaramaz sen kendisine hic yaklasma kacan kovalanir evli de olsaniz bu boyledir
- 2 ay
İnternet uzerinden arastir libidosunu yukseltecek yemekler yap kendisine guc kuvvet gelsin ki enerjisini seninle atsin
- 2 ay
Evde seksi giyinme merak uyandirmasi icin kendini sakla seni merak etsin
- 2 ay
İlgilenme sitem etme pesinden gelsin orali olma gizem yarat gizem insani ceker merak uyandirir
Soran2 ayOnu da denedim hiç yaklaşmadım bi kaç ay daha da beter oldu iyice rahata alıştı bu kez şuanda da öyle yani üstğne gitmiyorum 12 gün oldu hala daha umru değil
- 2 ay
Ben kiz arkadasimin bana yaptigini sana soyleyeyim cunku ben de bu tur durumlari yasadim ister istemez heyecan biraz kayboluyor
- 2 ay
Kiz arkadasim da senin gibi sitem ediyordu
Soran2 ayAnlat bakalım belki bir evlilik kurtulur :/
- 2 ay
Ben de kendisine tv izlerken gel agzina al yala beni hareketlendir ki seni s… yim diyordum gercekten de ise yariyordu tavsiye ederim neticede evlisiniz git yanina uzan agzina al yala karisma yalamak istiyorum de zaten o geregini yapacaktir
- 2 ay
Biraz acik oldu ama kusura bakma
Soran2 ayTamam da öyle yapınca bir şeyler yaşanır tabi ki. Ama hep ben hep ben olmuyor bunu bile çok yorgunum diyip reddediyor bazen
- 2 ay
Ya beni yanlis anlama da 27 yasinda bir erkegin seni duvardan duvara vurmasi gerekiyor 47 degil ki bu adamin ici gecmis o zaman
- 2 ay
Sen bir seyler yapacaksin tv izlerken git dedigimi yap seni rahatlatayim de yap tabii ki surekli yapamazsin insansin ilgi bekliyorsun
Soran2 ayBişey diycem biseksüel olabilir mi ya bu adam bana neler düşündürüyor
- 2 ay
Biseksuel olmasi seninle yapmayacagi anlamina gelmiyor ki yani neticede biseksuel insan her iki taraftan da hoslanir gay olsa seninle niye evlensin gizli gay mi acaba u-l-a-n bilemedim ki
Soran2 ayYaparken sanki zoraki yapıyor gibi geliyor aile baskısı yüzünden evlenmiş olabilir çünkü baskı yapıyorlarmış evlen diye
- 2 ay
Tamam da sen bu adamla nasil tanistin ne oldu da evlendin hic vakit gecirmedin mi gorucu usulu mu oldu ne oldu ben olayi tam bilmiyorum ki tahmin yuruteyim
Soran2 ayAynı iş yerindeydik o ara ailesi birini bulmuş baskı yapmış evlen diye o da istememiş tanıştık hep beraber dışarı çıktık sonra baş başa çıktık vs. Ama çok hızlı evlendim ben acele etti baya
- 2 ay
Bak sizin yasiniz daha 27 normal sartlarda 47 yasina kadar aktif bir seks hayatiniz olur sen bu adami 20 sene boyle kabul edecek misin? Adam 27 yasinda donup gotunu yatiyor bunlari iyi dusun cocugunuz var mi?
Soran2 ayBebeğim var ama hiç kendimi salmadım inanır mısın evde makyajlı gezerim saçımı yaparım daha yeni boyattım falan ilk zamanlar kendimde hata arardım onu bıraktım şükür kabul edemem böyle gitmez çünkü annem onu geçtim akrabalarım bile farkında hiç yeni evli gibi değiller diyorlar bizim için
- 2 ay
Eger ayrilik senin icin bir yikim olmayacaksa 1-2 sene daha bekle bir seyler duzelmezse ayril hem cocugun da kucuk o da biraz buyusun derim ben
Soran2 ayAyrılmak böyle yaşamaktan daha iyi bence ne olacağını zaman gösterecek belki beklerim belki canıma tak eder bilmiyorum
- 2 ay
Kurulu bir duzeniniz var kolay degil bu duzeni bozmak bunlari iyi dusun bir de tercihlerinde bir farklilik var mi yok onu anlamaya calis bir de aklima gelen baska bir ihtimal acaba baska biriyle beraber oluyor mu yine aklima gelen baska bir ihtimal uyusturucu madde kullaniyor mu onu da gozlemle
Soran2 ayAldatma vs olduğunu sanmıyorum çünkü hep evden işe işten eve iş bi süre kendi işimizdi kamera vardı izliyordım arada telefonu da hep ortadadır şifresini bilirim banka hesaplarına falan girerim uyuşturucu da kan tahlilinde çıkardı heralde bilemedim
- 2 ay
Belki gucu kuvveti yoktur adamin libidosu dusuktur aklima baska bir sey gelmiyor
Soran2 ayBana hoca yolu göründü ben bi hocaya gideyim 😂
- 2 ay
40 hoca birlesse bu adam duzelmez ben sana soyleyeyim
Soran2 ayÜzdün 😂😂 belki nedenini öğrenirsem katlanabilirim sadece libidosu düşükse çabalarım ama işin içinde başka iş varsa o zaman bitiririm onu
- 2 ay
Yani neticede bu adam senin esin belki biyolojik bir eksikligi vardir bilemeyiz eger biyolojik eksikligi var ise buna hayat boyu katlanir mısın
Soran2 ayDüzeltmeye çalışırsa çabasını görürsem devam ederim
- 2 ay
Bak bakalim duzelecek mi haberlerini bekliyoruz hayirlisi olsun simdiden
Soran2 ayİnşallah sağoll
2 ayÇocuk var mı boşan
00 Yorumla
2 ayO iş çoktan gitmiş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri