Toplumda bir kesim var, insanları kışkırtmaya çalışan, tahrik eden, akıl hastası bir kesim var. Bunların cezası öldürmek değil, o belli, böyleleri için hapse girmeye değmez. Bu tür mi*allarla nasıl başa çıkılır
11 gü
Toplumda bir kesim var, insanları kışkırtmaya çalışan, tahrik eden, akıl hastası bir kesim var. Bunların cezası öldürmek değil, o belli, böyleleri için hapse girmeye değmez. Bu tür mi*allarla nasıl başa çıkılır
Cevap
7Cevap
Hangi konularda daha çok üstüne gelip seni kışkırtıyorlar?
Durduk yere işte sataşma bulaşma kendi arasında gülme bu sadece bana değil toplumda böyle insanlar var ve herkese yapıyorlar
Aynen öyle bende bunun farkındayım bunlar görülmemeye ciddiye alinmamaya o kadar alışmış ki bu şekilde görülmeye çalışıyorlar bununda farkındayım toplum bunları görmezden geldikçe daha da hirslaniyorlar işin garip tarafı bu
Muhatap bulamazlarsa eninde sonunda köşelerine çekiliyorlar. Çok takılma derim
Sorun da orada zaten muhatap olmadıkça daha da üstüne geliyorlar gel beni öldür diyorlar
Görmemezlikten gelerek görünmek istiyosa normal olacak
Görmemezlikten gelmek bir şey ifade etmiyor daha da üstüme geliyor o zaman bu akıl hastaları
Üstüne *
Polisler ülkede çok etkin ya😂
Dalga mı geçiyorsun kızım s*alak mısın
Ya bi SG mal mk
Aynen kankam çok kudurdum
İsme bak canım 😂
işte burada kapitalist sistem devreye giriyor, onların kazanamadığını kazanacak ulaşamadığına ulaşacak onları geride bırakacasın
Ya başarı en büyük cevap zaten ama basarinida cekemiyorlar
Bacak arasına bi tekme at oldu bitti
Oğlum g*erizekalı misin yoksa spor olsun diye mi böyle yorum yapıyorsun
Ya bı git üsluba bak mk çingenesi
Mg soruyu soran daha sıkıntılı 😁🤣🤣
Ne yaptım dayı
Uzak durarsk
Uzak durmak bir anlam ifade etmiyor bu ruh hastaları öyle yapınca daha da üzerine geliyor
Bulaşmayarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, böyle durumlarla karşılaşmak insanı gerçekten yorabilir, haklısın. 😔 Kendini korumak ve huzurunu önceliklendirmek çok önemli. Bu tür tahrik edici kişilerle karşılaştığında en iyi yol, mümkün olduğunca onlarla iletişime geçmemek ve enerjini onlara harcamamaktır. 🧘♀️ Unutma, bazıları sadece tepki çekmek ister. Onlara bu fırsatı verme, kendi iç huzurunu koru. ✨