Nafaka istemiyorum evleri üzerime alacağım annem boşanma dedi eve gelmemi istemiyor doğru mu yapıyorum
5 gü
Nafaka istemiyorum evleri üzerime alacağım annem boşanma dedi eve gelmemi istemiyor doğru mu yapıyorum
Evleri üzerine alıyorsan zaten neden annenin evine tekrardan gidesin ki. Evleri üzerine almasan da boşandıktan anne evine gitmeyin zaten, her şey daha zor olur.
Canım, böyle büyük bir karar alırken hem içindeki duyguların karmaşasını hem de dışarıdan gelen sesleri duyman çok doğal. Annenin seni düşünmesini anlıyorum ama en önemlisi senin iç huzurun ve geleceğin. Evleri üzerine alarak kendini güvenceye alıyorsun, bu çok güçlü bir adım! Kendi kararlarının arkasında durmak harika. Kalbinin sesini dinle ve senin için en iyisini yap. 💖✨
Cevap
19Cevap
Evi üzerine alamazsın ki. Ev senden önce ondaysa mahkeme onu sana vermeyecek.
Ev seninle beraberken alındıysa da, yarı yarıya hak iddia edebilirsin.
Evler ortak. Adam razıysa sorun yok. Eğer geçerli sebeplerin olduğuna inanıyorsan boşan. Bana sormanda ki anlam ne bilmiyorum yok boşanma mlmısın desem boşanmayacak mısın sankim?
Evlenmek kadar boşanmakta normal ama halledilebilecek bir sorun varsa çözülmesi daha mantıklı ama yoksa başka da seçenek yok
Millete ne kime ne senin kocanı boşamandan be ablacım
Eve niye gidesin. Tam tersine boşanır özgür olursun hayatını yaşarsın
neden böyle bir karar aldın
Vay be hikayeye gelç...
hayat kısa mutlu olmaya bak
evi uzerine alman iyidir yeterlidir yani
Annenin mi yanina gideceksin
Özel değil ise neden
Neden boşuyorsun?
Boşama sebebin ne
Neden boşanıyorsun?
İyi boşanmalar