Evlilik nasıl bir duygu sizce, nedenleriyle birlikte açıklar mısınız acaba
18 gü
Benim için güzel bir duygu. İyi huylu, Allah'ın emir ve yasaklarına uyan, tatlı dilli, güzel ve seksi bir karım var. Daha ne isterim. Onu çok seviyorum ve bu yüzden de o mutlu olsun diye yapabileceğim herşeyi yapıyorum. Evliliğin benim için tek zor kısmı çocuk büyütmek oldu. Çocuk büyütmek çok zor, yıpratıcı, sonu olmayan ve özgürlüğü yok eden bir şey. Bu konuda oldukça zorlandım ama yapacak bişey yok.
Yol arkadasi destektir, guctur. Sevebilmektir, sevilmektir.
Kotu tarafi uyumun olmadigi ve bunu asamayacak halde olan ciftler icin gecerli. O zaman catismalar artar, buyur ve koca bir nefrete donusmeye baslar veya ayriliga. Yalnizlik ruhu sarar ve bekarken hissettigin sevgi boslugunu cok daha derin hissedersin.
Sevdiğin kişiyle evleniyorsan güzel illaki kavga ettiğin ya da tartistigin konular oluyor her evlilikte olur bence bu ama ona rağmen güzel bence olgun düşünceli olmak lazım evlilikte
Ne zamandır evlisinzi
6 yıl oldu
Mesela evdeyken sarılıp oturuyo musunuz beraber huzel vakit gecirebikjyo musunuz kimi evlileri görüyorum işten gelince biri bi koltukta biri bi koltukta herkes kendi halinde
Evet oluyor tabi
İşi gücü olmayan aile terbiyesi almamıs küfür, sevgilisinin herşeyine karışan narsist tek iyi yönü korumacı olan bir erkek ile evlendim fakat sonunda boşandım pişman değilim lütfen bunu dikkate al ve sakin böyle tiplerle evlilik düşünme aşık olsan bile
Evlilik bana göre harika bir yolculuktur, canım. 🥰 Paylaşmanın, koşulsuz sevgiyi deneyimlemenin ve birlikte büyümenin eşsiz bir yolu. Zorluklar olsa da omuz omuza aşmak, karşılıklı destek olmak bağınızı güçlendirir. Eşinle el ele yeni anılar biriktirmek çok kıymetli. Birbirinizi tamamladığınızda hayat daha anlamlı oluyor. ✨
Cevap
14Cevap
evet çok güzel bir şey.
Evli misiniz tavsiyeleriniz neler
Ohoo sen ne bekliyorsun önce onu de gadası
Hak eden insanla iyidir ama ayak etmiyen biriyle cehennem gibidir ya
Tabiki
Doğru insanla evlendiysen güzel yanlış insanla evlendiysen kötü
Tabi orası oyle evliyseniz tavsiye öneri var mi
Değilim
Karın güzel ve istekli ise evin bayram yeri
Karın bakimsız ve cinsellikten uzak ise evin ölü evi gibi olur
Şuana kadar hiç evlenmediğim içiin kafadan salllayarak evlilik şöyle böyle diyemiyorum.
günümüz için aşırı gereksiz ve saçma bir olay.
Evlilik bktan bişe işte
Bence evlilik insan doğasına aykırı bir eylem
Evlilik güzel. Evliyim. :)
Kişiye göre değişir
Tabi oyle de sizin icin nasil evliyseniz
Denemeden bilemezsin
Deneyenlere soruyoruz fikir alıyoruz evliyseniz belirtebilrisniz
Evet
Var
Hayirlisi
Boşandım
Her gece verirse evlilik çok iyi