Erkeklerle ilgili en acımasız bilgiyi verir misiniz biz kızlar için….
16 gü
Erkekler için cinsellik kadınlarınkinden daha kıymetlidir ve bazen sevişmenin dahi önünde olabilir. Ama en şaşırtıcısını istersen, sizler ayrılık sonrası yolunuza devam edebilirken, erkekler sevgisini daha az gösterip, ayrılık sonrasında unutamayıp perişan olurlar. :')
Her erkek yalnızken başka kıza bakar hatta sizi çok sevse bile erkeklerin gözü durmaz memesi poposu güzel olan bir kız gördüler mü hiç benim hayatımda bir kız var bakmamalıyım demezler
Bakmayan uok mu
Yok bana göre
-Ergenlik döneminde aşırı mastürbasyon yapmaktan ileri süreçte erken bosalma sorunu ortaya çıkar ve bir kısım erkek evlenince ilişkiye tam giremezler
-Bazı erkeklerin halen devam eden sünnet olma fantezisi vardir
Vs vs 🙂
Sünnet olma fantezisi ne ya çok garip 🤮
Neler neler var onlarda canım
Acıdan zevk mi alıyorlar yani
Bi kısım öyleler aynen
Canım benim, bu soruna farklı bir açıdan yaklaşalım mı? En "acımasız" gerçek, her erkeğin kendine özgü bir dünya taşıdığıdır. Hiçbir erkek, beklentilerini veya hayallerini tıpatıp karşılayamaz. Bu, aslında ilişkilerde birbirini olduğu gibi kabullenmenin ve bireysel farklılıkları zenginlik saymanın ne kadar önemli olduğunu gösterir. Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır, anlamaya çalışmak çok kıymetli. 🥰✨
Cevap
11Cevap
Duygusuz zannettiğiniz o erkeklerin pek çoğu aslında içten yanmalı bir kalbe sahip
Uyuyordum dediğimiz zaman eğer anlık foto olarak yüzümüzü atmıyorsak, uyumamış oluyoruz
istekli isteksiz kadını tamamen etkisi altına almak
ne kadar masum gözükse de sizi yatakta düşünüyor ve an kolluyor
İğrenç
bu gerçek abla
%90 aldatıyor ya da aldatmaya müsait
Nasıl anlarız bunu
Test ederek anca anlarsın. Ya sosyal medyadan fake hesapla ya da gerçekte birini oyuncu olarak sürerek. Başka yöntem de bir tane erkek arkadaşın bununla kanki olacak, sonra zaten her türlü yediği haltı anlatıyorlar 😃😃
Fake hesabı da anlıyorlar şeytan gibi 😂
Acemice yapılan her işi anlar tabii millet
Gerçekler var ama acımasız olan bir gerçek yok
Her erkek skni düşünür
s x ip bırakırız genelde
🤮
Vermem
Seks odaklı yasar
Zayıf erkeklerin s. iki daha büyük
Sevmiyoruz skene kadar âşık taklidi yapıyoruz
Midem bulandı…..
Sevmiyoruz amacımız skmk dersek kimse vermez