Kadınlar için olanını sormuştum şimdi sıra erkeklerde.😎

Kadınlar için olanını sormuştum şimdi sıra erkeklerde.😎
Günümüz erkekleri için öğrenmeleri gereken pek çok şey olabilir. Erkeklerin duygusal farkındalık ve duygusal zekalarını geliştirmeleri konusunda destek olabilecekleri konular. Duygularını tanıma, ifade etme ve sağlıklı iletişim kurma becerileri, kişisel ilişkilerde ve iş hayatında başarılı olmamıza yardımcı olabilir. Günümüzde cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konuları çok önemli bir yer tutuyor. Erkeklerin, cinsel kimliklerini ve cinsiyet rollerini sorgulamaları, kadın haklarını desteklemeleri ve toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışmaları, daha adil ve kapsayıcı bir toplumun oluşturulmasına yardımcı olabilir. Erkeklerin, kariyerlerinde başarıya ulaşmaları için gerekli olan beceri ve bilgileri edinmeleri önemli. Aynı zamanda, iş hayatında dengeyi sağlamak ve esneklik göstermek de önemli bir konu. Fiziksel ve zihinsel sağlık, biçim hayatı büyük önem taşır. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz, stres yönetimi ve zihinsel refah için gerekli olan araçları öğrenmek, bizim daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmemizeyardımcı olabilir.
Tabii ki, bu alanlar kişisel tercih ve ihtiyaçlara göre değişebilir. Her erkeğin başka bir şekilde gelişmesi gereken alanlar olabilir. Ancak genel olarak, duygusal farkındalık, toplumsal cinsiyet eşitliği, kariyer gelişimi, sağlık ve finansal okuryazarlık gibi konuların önemli olduğunu söyleyebilirim.
1- Empati kurmayı bilmeli
2- Bencil olmamayı öğrenmeli.
3- Kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmamalı.
Erkek ya da kadın fark etmez. Her iki cinsiyet için de geçerli
Kendimi, bu bahsettiğim sapıklar kısmına koymak istemiyorum ve maalesef erkeklerin çoğu sapık hâle geldi günümüzde. Bunu aşmaları hem kendileri, hem de karşısındakiler için faydalı olur.
Iradesi sağlam olmayan erkek basit ve zayıf görünüyor.
Bence kadına sevgi ve saygıyı bilmeleri gerekiyor ama onlarda bunu anlayacak kapasite kalp ve beyin yok maalesef
sanırım tüm kadınlar adına konuştum
Cevap
12Cevap
Tum erkeklerin aynı olmadığı gibi tüm kadınlarında aynı olmadığını.
Sevdim bunu.❤
Herkesin bir ihtiyaci vardir, saygı öncelik gelir.
Art arda bu kadar sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.
Kadınların cinsel obje olmadığını öğrenmeye ihtiyaçları var ülkemizdeki çoğu erkeğin genele konuşmayalım.
Biraz terbiye, biraz edep biraz da çalışkan olmayı öğrenmeleri lazım.
İnsanlığı. Kadın erkek çok kişinin insanlıktan çıktığını düşünüyorum.
Çoğu*
Çağ böyle hanımefendi
@HomoVocantem ahir zamandayız, normal.
İşimiz zor hanımefendi
Delirmemek çok zor
Kızın ırzına göz dikmemeyi kullanmamayı empati kurmayı
uzay-zaman döngüsünü. bir gün başka bir solucan deliğinde buluşmak üzere :)
Kızların hiçbirşeye yaramadığını
Ağır işte çalışmadıklarını
Zengin koca odaklı ilerlediklerini
Bir buluşmak için Dünya kadar zırıltı ve naz yapacağını öğrenmeliler
Bu cikarima sahip olmaniz icin cok kalitesiz insanlarla vakit harcamisa benziyorsunuz. Sizin adiniza uzuldum.
p*rno ve kadonlardan biraz uzaklaşmamız gerek bırakalım artık onlar bizim peşimizden koşsun ve yumuşama değil sert tavır kazanmamız lazım
Av-avci meselesinde avci olan erkektir. Fabrika ayarlari bozulmamis erkek ise gerekeni yapacaktir.
Bu konuda ders verebilir misiniz avcılık konusu
Kızlara karşı atik hamleler yapamıyorum ama mevzu kavga olsa dalasım geliyor
Ben fitratiniza uygun davranmanizdan yanayim. Kendinizi maddi, manevi ve kisisel anlamda olabildigince gelistirmenizde fayda var. Herhangi biriyle degil de size denk biriyle yol yurume gayretinde olun. Odaginiz iyi bir evlilik yapmakta olsun. Aile olacaginiz kadindan ne bekliyorsaniz ondan daha fazlasina sahip olmak icin ugrasin.
Kadınların obje olmadığını öğrenmeleri gerek
Sadakat ve dürüstlüğü
Kadın hakları.
kadınlara para yedirmemeyi
Kadınların her zaman haklı olduğunu...
Tüm kızların idolünün Şeyma Subaşı olduğunu
Ah şu genellemeleriniz yok mu😂😂 sanki herkesi tanidiniz da hukum veriyorsunuz.
Anlayış ve saygı
Adamlığı merhameti nezaketi
Nezakati
Şefkati saygıyı
Adam olmayı….
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?