Evli kişilerin hayatlarına bakıyorum sürekli bir koşturmacanın içindeler, gelip geçici dünya için değmiyor bence, bu neyin savaşı? Sonra da sürekli dışlanıyorum düşüncenden dolayı?
16 gü
Evli kişilerin hayatlarına bakıyorum sürekli bir koşturmacanın içindeler, gelip geçici dünya için değmiyor bence, bu neyin savaşı? Sonra da sürekli dışlanıyorum düşüncenden dolayı?
Evlenmek ve çocuk sahibi olmak sorumluluk ister.. Kendinizde o gücü ve hevesi göremiyorsaniz haklısınız.
Herşeyin bir bedeli oluyor. Bazen hiç evlenmemiş ya da çocuk sahibi olmayanlar keşke diyor ileriki yaşlarda... Bir çocuk olsa idi zor zamanalrda dayanagimiz olurdu.
Bayramlarda torun severdik hasta olunca doktora göturen olurdu vs.
Bazende çocuklar hayırsız çıktı diyende oluyor.
Ama şu varki hayat tek düze değil. Elbette aile olmak çocuk sahibi olmakta güzel onlarla zaman geçirmek sevmek başka güzel..
her şey gonulunuzce olsun ne diyelim hocam🙏
Leyla'cım, evlilik ve çocuk düşüncesine mesafeli olmanı çok iyi anlıyorum. 🌸 Hayat dediğin bize özel bir yolculuk ve herkesin kendi mutluluğunu inşa etme hakkı var. Toplumsal beklentiler bazen bunaltıcı olabiliyor, bu yüzden kendini dışlanmış hissetmen çok doğal. Unutma ki önemli olan senin iç huzurun ve kendi kararlarınla mutlu olman. Bu yolda yalnız değilsin. 💕✨
Cevap
10Cevap
Bende sorumluluk içindeyim bekarım sürekli ev işleri yemekmiş temizlikmiş bıktım
Düşün evlenince bunun iki katı çekilir mi sence
Ailem var onlarla da uğraşıyorum hep yemek yapıyorum aynı şey
Bizimkiler hepsi evlendi bir erkek kardeşim yaşlı annem var
Ben çalışmıyorum tam ev hanımı hayatı yaşıyorum haha
Benimde günüm kufrederek geçiyor sjsjjsjje
Anne babalık yapmak istemeyen çocuk ziyanlığı yapmasın zaten en azından kul hakkına girmezsin doğurup doğurup sokağa atan var
Evet ya bide o var
Bazen Müge de esrada denk geliyo 4 çocuğunu beş çocuğunu bırakıp tiktoktan bulduğu kişiye kaçan kadınlar var çocuk ziyanlığı zaten boş ver kul hakkına girmiyosun sorumluluk oluyor çok benim arkadaşım da boşandı 6 yaşındaki oğlunu kocasına bıraktı gitti gene evlendi biriyle çocuğunu bırakan bi kadınla arkadaş kalmadım evlendiği adamdan da çocuk planı varmış öyle öyle saçıyolar işte o çocukların psikolojileri nolcak ana baba düşünmüyo bi çoğu
Çok haklısın keşke herkes senin gibi bilinçli olsa
çocuk isterim de gözü kör olsun bu teknolojinin illa bir kadın gerekiyor tek başına olmuyor
Eywah evlilikde teklif edeneyecegiz bak simdi
Siz Tr de baskı yiyorsunuz, ben yurtdısında bile baskı yiyorum evlen diye. Herkes sussun diye şeytan diyor formalite evlen geç😅
çocuk konusuna katılıyorum ama ilerde evlilik isterim
E bu sefer çocuk olmayinca da eksik görüyor karşı tarafın ailesi🤣
sor bakalım umrumda mı😂
Aynen ya cahil çok boş ver 🤣
aynen öyle keyfine bak bacım djdjdj
Bende hiçbirini istemiyorum
haklı bir yaklaşım.
Acaba diyorum benim mi piskolojim bozuk
insanların tercih meselesine psikolojik damga atılması çok kötü. kimisi ister kimisi istemez. hayat senin hayatın kimin ne dediğine takılmadan yaşa. sonuçta onlar ne olursa olsun kendi bildiğini okuyacak ve sen onların sana dediği şekilde bir insan olmuş olmayacaksın.
Evet cahil insanlar çok
Çok var.
Varr
Evet var
Sana da on yargıyla yaklaşıyorlar mi
Hayir yaklasmiyorlar
Artı bir!
aferim sana 😂
Cidden haksız mıyım
ben erkeğim bana zor gelmez sorumluluk almak 😂 ama kendince haklısın bu hayata bir kere geliyosun ve canın ne yapmak istiyosa onu yapmalısın istemiyosa yapmamalısın bu kadar basit insanlar konuşur sen bakma onlara sen evlensende konuşacak biseyler bulurlar insanlar genelde konuşacak bisey bulurlar
Evet peki cinsellik konusunda napacam bilmiyorum
napacam bilmiyorum derken? şaşırdım bu arada
Yani hiç cinsellik yaşamasam mi
cevap çok basit istiyosan yaşa 😂
Hamilelik korkusu var
korunabilirsin
Peki bu yanlışlikla hamile kalanlar
risk var evet haklisin
Yaşın 31 mi
Evet
Peki karşı cinse ilgin de mi yok?
Sustun