Merhaba, şimdi düğün salonu tuttuk 500 kişilik ama ailem şimdi 600 kişi zaten bizden gelir diyor, ne yapacağız salonu değiştirme şeyi de olamaz.
20 gü
Merhaba, şimdi düğün salonu tuttuk 500 kişilik ama ailem şimdi 600 kişi zaten bizden gelir diyor, ne yapacağız salonu değiştirme şeyi de olamaz.
Cevap
8Cevap
Geçen sene ikizim evlenirken bizim de başımıza geldi. Para vererek ek masa açtırdık fazla fazla soktular…
Sandalye atıyorlar konuşursanız ekstra para ödüyorsunuz ama
Zaten her şey para ki
Merak etmeyin, zaten yüzde 25-30 oranında gelmeyen olacak.
Kesin bilgi.
Kesin mi ya gerçekten mi inşallah
Herkes gelir zannediyorsunuz, hatta en en en yüksek ihtimalle gelir dediğiniz bile bazen gelmiyor.
Siz gelinsiniz, siz düşünmeyin boş verin.
Kim gelirse gelsin, kim oturabilirse otursun, oturmuyorsa erken gelseydi, herkesin poposunu dert etmeyin. Zaten evlenmek meşakkatli onları düşünüp de daha da stres etmeyin.
Ama diyorum maksimum 400-450 kişi gelecek aha görün yazın bunu kenara.
Valla benim için çok iyi olur ya öyle bir düşünüyorum ki sanki herkes gelicek gibj
Siz annenizi değil eşinizi düşünün. Ondan çıkan para sizden de çıkıyor. Yerinizde olsam eşime söylerim derim annenize eşime de annem kalabalık bir grup gelebilirmiş dedi bence sorun yok ama sana da iletmek istedim dersiniz.
Boş verin milleti sizin yeriniz kesin ya gerisi çok da umurunuzda olsun.
Zaten br tek bizim yerimiz kesin diğerleri Allaha emanet
Başka dert olmasın. Gerisi umurunuzda değil, hayata çok önem vermeyin. :))
Sen bütçene göre hareket et kimseyi memnun edemezsin
Gelmez o kadar
Nerden biliriz ki
Tahmin
Hiç bir şey yapmaya gerek devamkeee
Nasıl olcak o
Herkes düğün salonun içine girecek diye bir şey yok
Kimisi dışarı da bekle kimi sohbet için dışarı çıkar iceri de duran bile olmaz bence
Amin amin zaten dışarısını bir adım var 😂
O yüzden devamkeee
boş ver sal gitsin
Sığmayanları ne yapcaz
Kucak kucağa otursunlar , kız benimki 300 kişilik düğün salonu yeter de artar diyorum
🤣🤣 valla bunlara çok bile desene
Öyle tabi , yahu biz çalgılı düğün yapsak eleştiri yağmuruna tutacaklardı mevlütlü yapıyoruz e o zaman makyaj da yapma diyorlar , boşşşşşşveeeeeeeeeeeer
İşte sığmayacak olunca ister istemez biraz bunaldım ne yalan söyliyim
boş ver takılma Allah büyük
Düğün iptal. Sade nikah yapılır.
Dert etme hallolur
Çok kafama taktım
Boşuna
Yeter, herkes gelmez
Kesin bilgi miii
Hep öyle olmuştur
Benimki öyle olmazsa ya
Şaşmaz
Depişmekten başka öare yok
Olmuyor her yer dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tip durumlar düğün heyecanına gölge düşürebilir ama sakin olalım lütfen. 🌸 Hemen düğün salonu yetkilileriyle bir araya gelip bu durumu konuşmanı öneririm. Belki ayakta durma düzenlemesi veya ek alan yaratma gibi bir çözüm bulabilirler. Ailenle de net bir liste için tekrar konuşup durumu onlarla paylaşmak çok önemli. Her şey yoluna girecektir, merak etme. ✨💖
Düğün salonu sorun çıkarırsa
Canım benim, endişelenme hiç. Salonla sorun yaşarsak, başka çözüm yolları mutlaka buluruz. Sakin kal. 💖✨
Ne gibi çözüm yolu