Kapalıyım ve bunu geç de olsa fark ettim, genç erkekler niye kapalı sevmiyor, özellikle +30 yaşındakiler kapalı seviyor
21 gü
Kapalıyım ve bunu geç de olsa fark ettim, genç erkekler niye kapalı sevmiyor, özellikle +30 yaşındakiler kapalı seviyor
Erkekler genelde genç yaşlarda her haltı yedikten sonra temiz kız arayışına girdikleri için olabilir. Tabii burada temiz ya da temiz olmayan kızdan kastımız kapalı ya da açık olması değil, ama erkeklerin genel düşüncesi o şekilde.
Gençler takılmak yetişkinler ise ciddi bir ilişki kurmak istiyor çoğunlukla BENCE. Bir de otuza kadar takılıp artık düzgün kız istiyorum evreleri var. Bunları elekten geçirmelisin.
Yooo ben kapalı kızda severim. Ama 18-26 yaş arası erkekler iş arıyor yoksa sizi alıp ne yapacağız evlenemeyiz. Hayır sevgili olsak babamızdan harçlık alıyoruz ayda sadece 1 defa kafeye gideriz
Anlamadım açıklarla sevgili olunca da ayda bir gidiyorsunuz o zaman biz para avcısı mıyız
Gel seninle bu konuyu konuşalım. Ne de olsa hepimiz gizliyiz. Ben şu anda işsiz eğitim düzeyi yerinde hakikaten tipi yerinde bir adamım. Profil fotoğrafımdaki adamla neredeyse aynı tipim. Şu anda sadece spor ve KPSS çalışan, sınav dönemi nedeniyle asosyal kalan bir adamım. Bana yazan kızlar var hatta parkta test çözerken numaramı isteyen bile oldu. Fakat ben konuşmak istemiyorum kapalı açık kimseyle konuşmuyorum. Benim gibi onlarca binlerce adam var. Konu kapalı açık olma değil. Bizim gibi adamlar kimseyle konuşmuyor. Peki o kızlarla takılanlar kim? Abi adam parayı bulmuş veya anadan babadan var. Gönül eğlendirmek gençliğimizi yaşayalım diyenler tabi ki de biz evde köşelerde takılırken onlarda açık kızlarla gençliğini yaşamak isteyecek. Bu arada ben tüm açık kızlara o... pu demiyorum. Ama bir düşün erkeksin cebinde para var ve cinsellik istiyorsun sonra sen yoluna ben yoluma. Hangisine gidersin?
Ben cinsellik istemem hiçbir şekilde dinime ters erkek olsam da istemem
Sen istemezsin işte ama bahsettiğim tipteki bir adam?
Sen daha iyi bilirsin hemcinslerini
Bölümün ne kpss çalışıyorum dedin
3 tane bölüm var buradan çok şahsi bilgilerimi vermek istemiyorum. Kusura bakma 🙏
İstek atayım?
Sağol kralda ben kimseyle tanışamam şu aralar çok yoğunum ders vs daha babamı göremiyorum o derece
Tanışmak için değil 😂 tek ders çalışan sende değilsin emin ol benim kadar çalışmıyorsundur sabah 8 de kütüphaneye gittim yeni geldim bu konuyu konuşalım dedin ya o yüzden konuşalım dedim
Canım benim, aşk ve çekim tamamen kişisel tercihlere bağlıdır, yaşla veya dış görünüşle ilgili kesin kurallar koymak doğru olmaz. 💕 İnsanların hayattan beklentileri ve öncelikleri zamanla değişebilir, bu da eş seçimlerini etkiler. Genç veya yaşlı fark etmez, herkesin kalbi farklı bir güzelliğe akabilir. Önemli olan senin iç güzelliğini, kişiliğini gören doğru insanı bulman. 💖 Kendin olmaktan asla vazgeçme. ✨
Cevap
15Cevap
Bir gün erkekler kadının düzgünlüğünü giyimde değilde karakterde olduğunu anlarlarsa o zaman ne 20 lerinde açık sever ne de 30 larında kapalı severler
He siz açıklar dört dörtlüksünüz yani 🤣🤣🤣
Açıklar dört dörtlük mü üçlük mü bilmiyorum ama açık olup hiçbir erkekle sohbeti olmamış kız da var kapalı olup da erkek kanka edinip sevgili edinen de var yani bu karakter meselesi 🤣🤣🤣🤣
Yok ya ben 29 yaşındayım 18 20 yaşlarındayken de hatırlıyorum. Hoşlanıyordum yani
Valla oyle degil ben kapali seviyorum ama kapalidan kapaliyada degisiyo tabi kac kisiyle bulustum istedigim gibi degillerdi
Yo 18den beri kapalı kızları daha çekici buluyorum
Öyle bir kriter yok ya.
Evet ben kapalı hastası bile sayılırım sanirim
Bu tespite nasıl vardın çok merak ediyorum
Görüyorum etrafımda 20 25 yaş arası olan tüm erkeklerin istisnasız sevgilileri açık oluyor
Arkadaş çevren geneli açık olabilir mi peki
Arkadaşlarım değil çevreden gördüklerim
Benimki 32 yaşında alakası yok
hiç farketmedim
30 üzeri evlilik düşündüğü için
Kim demiş onu
Ben
yo hoşlanırım
Herkesin kişisel tercihi değişir
Nasip be ablam
Haksızsın
Evet öyle.