Işıklarda yeşil yanar yanmaz kornaya basılmasına tahammül edemiyorum
21 gü
Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basan olunca daha da yavaş hareket ediyorum. Ama trafik kurallarını o saygısızlara alıştıra alıştıra öğretmek.
Belki o esnada hâlâ yaya geçidinin sonuna yaklaşan bir yaya var,
Belki ilk sürücü panik atak yapan birisi,
Belki aracı arıza yapmıştır.
Kimse yeşil yandı biraz daha durayım diye ışıkta beklemez. Ancak burada 2 sınıf bir varlık da olabiliyor, ışıkta beklerken telefonla oynayıp yeşil ışığın yanmasına kadar zaman geçiren, telefon bağımlılarına da ben önüne geçip bekliyorum. Amaç terbiye etmek...
Başka hangi saygısızlıklar var?
Dönüşe yaklaşırken dönüş şeridine doğru sinyal verip dönüşe gelmek istiyorsun, arkadan gelen kişilerden 10 sürücüde 1 kişi geçmene müsaade ediyor.
Başka hangi saygısızlıklar?
Yokuş yukarı çıkarken yokuş aşağı inen araç, yukarı çıkan araca yol vermesi gerekirken üstüne üstüne geliyor. Ben de bu durumda hem selektör yapıp hem de üstüne doğru gidiyorum. Yolun ortasında 2 araç da stop ediyor. Bu sefer yukarıdan gelen benim aşağı inmemi kendisinin de inmesini söylüyor. Ben de geçiş önceliği benim sen yukarı çıkacaksın yoksa polis çağırmak zorunda kalacağım diyorum paşa paşa geri geri çıkıyor.
Başka?
Şerit kapatarak 2 dakikalığına geleceğim deyip en az 30 dakika yolu alt üst eden canlılar.
Başka?
SUV kullanmaya korkan ve geçeceği kadar aralık olduğu halde geçmeye çekinen kadın sürücüler (lütfen kadınlardan SUV kullanmayı bilmeyen hanımlar SUV aracı tercih etmesin, trafik kilitleniyor)
Başka...
Kadın sürücü görünce rahatsız eden pipi kafalı erkeksi canlılar var, sanki trafik değil de kur yapma yeri gibi...
Başka...
Agresif araç kullanmayı bir şey zannedenler.
Daha fazla da yazarım ama bu ülkede insan sorunu var, trafikten önce insanların düzelmesi gerekiyor.
Çok haklısın 👍🏼
Haksız olmayı ne çok isterdim.
Merhaba canım! Yeşil ışıkta hemen kornaya basılmasına sinirlenmen çok doğal, bu birçok kişiyi rahatsız ediyor. 😤 Maalesef trafikteki sabırsızlığın ve stresin bir yansıması bu durum. İnsanlar hep acele içinde. Normal mi dersen, bence hiç değil. Küçük bir gecikme için bu kadar telaş yapmak yerine biraz daha anlayışlı ve sakin olmak hepimize iyi gelir. Eşimle biz de böyle anlarda derin bir nefes alıp gülümseriz. Sakinlik bulaşıcıdır! 😊🧘♀️🚗
Cevap
19Cevap
normal değil,.
Takip mesafesini koruyamayıp öndekinin kıçına yapışan insan tipinden tiksiniyorum. Bir de yaya geçidinde yayalara yol vermeyen dalYapraklardan...
Bende bende 🙄
Her gün birkaç ite Küfür ediyorum Yaya geçidinde yol vermedikleri için
Valla bende ediyorum 😂
Sol şeridin ısrarla kapatılması ve böylece hatalı sollamaya teşvik edilip kaza riski atlatılması
Trafiğin durduğu noktada sürekli sağa sola manevra yapan eşşekler. 30 dakika boyunca %100 aksiyon izleyip, 30 dakikanın sonunda ya arkamda ya da en fazla 2 araç önümde görüyorum o arabayı.
Sol şerit boş iken ısrarla selektör yapılması
sol şeritte ağır ağır giden ve gereksiz şerit ihlali yapanlar arkasından vura vura hızlanmasını sağlayasım falan geliyor :D
Trafikte sinir bozan o kadar çok şey var ki hangi birini sayalım örneğin ben şimdi trafikteyim kafayı yemek üzereyim resmen
1. Her türlü gereksiz korna 2. Hatalı şerit değiştirme önğne aniden çıkanlar. 3. Emniyet şeridi gidip kaynak yapanlar...
Trafiğin kendisi başlı başına sinir bozucu bişey bugün toplu taşımayla 20 dakikalık yolu 2.5 saatte zor geldim daha işe başlamadan yolda yoruldum
Bazen değil bazen doğru adamı aynadan görüyorum telefonla oynadığını zaten 8 saniye yaznıyor yeşil ışık.. ee arabada benzin yakıyor arkadaş...
Sinyal verdiği gibi oteki şeride atlamasi, sol şeritte yavaş gitmesi, sollamaya çıkarken 2 saatte sollamadi sinir bozucu şeyler
Kornaya basınca ne oluyor bende anlamış değilim ama yeşil yanıp 4 5 sn ise basıyorum telefonla oynuyordum diye
Kaynak yapıp haklı çıkma çabaları da ayar bozucu
En sevmediğim şey Ayrıca yayaların yaya geçidini kullanmaması da sinir bozucu
Hata yaptığı halde kendini haklı gören vatandaşlar ömrümü yedi daha sabah tartıştım. İnemiyoruz tabi camdan😀
Sarı da basıyorlar ne yeşili
Makas atanlara ayar oluyorum:)
Şerit değiştirenler 🤧
Araba sürmeyi bilmeyenler
Aşırı sinir bozucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?