Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basanlar yok mu, inip ağız burun dalasım geliyor 😂

Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basanlar yok mu, inip ağız burun dalasım geliyor 😂

Komple olduğu gibi Bursa şoförleri. Ne sinyal bilirler, ne geçiş önceliği. Sürekli anlamsızca şerit değiştirip yol tıkarlar mesela sağa dönecekse en soldan gider, illa son anda en sağ şeride geçer ki komple 3 şeridi tek seferde tıkayabilsin. Özellikle yağmurlu havalarda sıkışık trafikte 80 değil de 70le gidiyoruz diye arkadan dibine kadar yanaşır ki ilk frende kaza olsun trafik daha da tıkansın. Çok kurnazdırlar, yan yoldan trafiği atlayıp araya kaynama yaparken normal trafikten daha uzun bir kuyruk oluştururlar. Park halinden yola çıkacakları zaman sinyal vermezler ki, kaza olsun yol tıkansın. Belediyemiz de kendi halkının şoförlerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına tüm 3 4 şeritlik yolları olabildiğince aynı kavşağa bağlayarak komple şehir trafiğini düğüm yapar tıkar. Ama yeşil ışık yanınca hemen kornaya basmazlar, çok enteresandır. Öyle bir huyları yok.
Sağ şeritte olmama rağmen dibime girenler. Önümde ani bir şey olduğunda tabii ki de frene basacağım. O araba dibimde diye frene basmayıp önümdekine mi çarpayım. Mesela önümdeki kedi ise, o frene basmamı istemiyor diye kedi katili mi olayım? Bir de kornaya basıp önüme doğru kırmaya çalışıyor. Delirdiler iyice. Takip mesafesi koyun araya ki, öndeki ötede fren yapsa bile siz ona göre yavaşlayabilirsiniz.
Korna sesinin insan üzerinde sinirlendirici bir etkisi var. Nedendir bilemiyorum ama duyduğumuz an kafada negatif şeyler çakıyor. “Bir aptalla tartışıyorsanız, iki aptal tartışıyor demektir.” bazen gerçekten kolay değil ama önemli olan o zamanlarda kontrolü sağlayabilmek. Medeniyet görmemiş organizmalara denk gelmemek dileğiyle..
İstanbul sözde medeniyet şehri ama özde medeniyetsizlerin yaşadığı bir şehir : ))
Öküz işte; dağda da öküz, şehirde de öküz 😂
Çok şükür böyle bir derdim yok.. onlar ışıkta beklerken ben ayaklarımla ilerlemiş oluyorum..🤭😂 Bol sabır diliyorum..
Tenk yu : ))
Sen yürümüyor muydun 😂
Belli belli : ))
Cevap
12Cevap
Sinyal vermeden şerit değiştirenler veya aniden önüme direksiyon kıranlar
Düşüncesi insanlar.. araç kullanmayı bilmeyenler yeşil yanar yanmaz kornaya abananlar
Valla kız kardeşim ehliyeti aldı sürüyor sinir olmuyor hiç
İstanbul'a bekliyoruz kızkardeşini 😂
Ha haa😂 sürer tabii
yokuşlu yolda duraklamak zorunda kalmak hatta durmak.
Kaldırıyorsun sanırım : ))
kaldıramıyorum kaydırıyorum, yazarken bile anksiyetem tuttu. skdhjks
Ben de kaydırıyorsun sanırım yazmıştım, klavyem sağolsun 😂 otomatik vites ve son model kullanmakta fayda var
bu ekonomide zorr be
İmkansız olmasın da : ))
deme öyle abi 🥹 bi umuttu yaşatan
Umut verdim : )) zor olabilir ama imkansız değil dedim : )) imkansız olmayan her şey mümkündür : ))
Arkadan öttürenlere uyuz oluyorum, yol olsa zaten gideceğim. Düşüncesizler çok
Uçalım istiyorlar sanırım 😂
sinyal kolunu kullanmayanlar sıkışık trafikte 4 5 arabalık takip mesafesi bırakanlar yolun ortasına arabasını park edip gidenler bunları bıçallıcam
Bunu kadın sürücülere daha çok yapıyorlar.. Bir gün birisine dalacağım ams o kişi kim olacak hiç bilmiyorum.. 😅
Düşüncesizlik ve tartışmaya yer arayan insanlar
her şey sinir ediyor.. kurallara uyan nadir insan var.
Herkesin Allahin yolunu babasinin yolu sanmasi.
Düşüncesizlik ve saygısızlık çok hoyratça araba sürenler var herkes trafiğe çıkmamalı
Ayna ve sinyal kullanmayanların yanında sol şeridi düşük hızlarla zapt edenler.
Kurali nizami bilmeyen ler heryerdeler bi bitmiyolar iyyyy bi gidin yaaaaaa
Selektör yapıp israrla yol isteyenler
Sol şeritte yavaş mı gidiyorsun 🤔
Normal gidiyorsan sol şeridi işgal edemezsin 😂
O ışıkta yeşili görmeyip bekleyenler için bende aynı duyguları hissediyorum...
Kornaya basmaları ve peluş motorcular 😀
O motorcular yok mu, bir sağdan bir soldan 😂
Sinyal vermeden dönüş yapanlar
Telefonla konuşup arabayı ilerletmeyenler
Sinyal vermemesi
Ben artık alıştım her şeye
Işıklara takılmak..
Trafigin komllesi beni sinir ediyor
Agresif erkekler 🙄
Yayanın yola atlaması
😅 👍
Cevapta verseydin : ))