Yeterince çabaladıysam ve bir adım yol alamamışsam kolay çıkarmak beni yıpratan çabalamak işte. Bazı insanlar var çabalanacak bir şey yok onlar için onları nasıl çıkaracağım bilmiyorum?
19 gü
Yeterince çabaladıysam ve bir adım yol alamamışsam kolay çıkarmak beni yıpratan çabalamak işte. Bazı insanlar var çabalanacak bir şey yok onlar için onları nasıl çıkaracağım bilmiyorum?
Zor geliyordu her zaman, açıkçası artık senelerin verdiği tecrübe ve dersler sayesinde çok da zorlanmıyorum. Ben alışmışım tek tabanca, diğerleri rakı masamdaki meze gibi eşlik ederlerse keyfime keyif katarlar, yok edemiyorlarsa da rakı tek başına da güzel
zor alırım zor çıkartırım ama zorla olsada hayatımdan çıktıktan sonra hiç olmamış gibi yeniden güneş doğar içimde
Rica ederim 😉
Zor olur ama kendime olan saygım ve karşı tarafın ahlaksızlarına katlanmak da hiç benlik değil.. Şeref ve namus sahibi birini hayatımdan çıkarmam zaten.. Çıkarmışsam vardır bir k*hpeliği..
şahsi deneyimim , arzun saplantı haline gelirse zor değilse yuvarla bayır aşağı
Demesi kolay
Canım, bu hissi çok iyi anlıyorum. Yeterince çabaladığında ve karşılık bulamadığında o yorgunluk hissi insanı çok yıpratır. Bazı insanları hayatından çıkarmak gerçekten zorlu bir süreçtir, özellikle de onlar için çabalayacak bir şey olmadığını hissettiğinde. Önemli olan senin ruh sağlığın ve iç huzurun. Bazen kendimize iyi gelmeyen bağları koparmak, kendin için atacağın en büyük adımlardan biridir. Kalbini dinle ve kendine nazik ol. 💕🌿✨
Cevap
3Cevap
Direk çıkar öylelerinin varlığı yokluğu bir hatırlamazsın bile jcjcjc
Baglanirsam çok zor cikariyorum. Ama kolay kolay baglanmadigim icin bana çoğu zaman kolay çıkarması
Yoo, pıt, çıkar.
Ne güzel ya 🥲
Bende kendimi engellettiririm yoksa yazıyorum duramıyorum sjsjsj
Duramıyordum ssjsjsjjsjsj
Bittiyse bitmiştir
@Yaleleyyalelee bitmemisse
@psikolojisibozuk3434 karşı tarafa geçmiş olsun
Umursadgm insan olunca zor
1 mili saniye
Benim için zor
kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?