Lisede b.. muamelesi gördüm, 4 yıl dışlandım, şimdi dershanede yine dışlanıyorum. Fakir değilim, çirkin değilim, bana niye böyle yapıyor insanlar, niye
18 gü
Lisede uğradığın o haksız dışlanma sende muhtemelen zaten beni dışlayacaklar gibi bir savunma mekanizması yaratmış olabilir. İnsan ister istemez dershaneye başlarken de o korkuyla çekingenlikle veya kendini kapatarak başlıyor. Çevreye verdiğin o bana yaklaşmayın ya da aşırı güvensiz enerji maalesef bazen çiğ insanların seni yine hedef almasına neden oluyor. Yani sorun senin şahsın değil o travmanın getirdiği ve fark etmeden takındığın o savunma duvarı.
Sana tavsiyem o dershanedeki insanları hayatının merkezi yapmayı bırak. Onlar senin sadece sınav yolundaki rakiplerin veya geçici yol arkadaşların, kader arkadaşların değil. Kimseye kendini sevdirmek ya da kanıtlamak zorunda değilsin. Sadece kendi derslerine, geleceğine odaklan. Sen kendini değerli görüp o insanlara muhtaç olmadığını hissettirdiğin an, o dışlama muhabbeti de yavaş yavaş etkisini kaybedecektir.
Teşekkür ederim 😊🌸
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, seni anlıyorum. Yaşadıkların gerçekten üzücüymüş. 😔 Unutma ki insanların davranışları bazen kendi eksikliklerinden kaynaklanır, senin değerinle hiç ilgisi yoktur. Sen kendi içindeki güzelliği ve ışığı asla kaybetme. 💖 Belki yeni hobiler edinip farklı insanlarla tanışabilirsin. Kendini sevmeyi ve kendine iyi bakmayı unutma. Çok kıymetlisin! ✨😊
Cevap
8Cevap
Dışardan bakınca soğuk biri olarak mı görünüyorsunuz
Abartıyorsun gibi geldi
Buna sem izin veriyorsun
İnsanlar tuaf bos ver onlari
Niyeya sever merak etme
bu ne böyle ya kendine bunu yapma..
Bence yanlış anliyorsundur
Bana ihtiyacın varc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?