Ben sevilmemek için ve yalnız olmak için doğmuşum sanki, kısmetsizim, şanssızım, nasipsizim, iyi oldukça hep kötüler çıktı karşıma.
5 gü
Ben sevilmemek için ve yalnız olmak için doğmuşum sanki, kısmetsizim, şanssızım, nasipsizim, iyi oldukça hep kötüler çıktı karşıma.
hayır sevilmek için doğdun çıkar aklından bunu hemen ayrıca yalnız değilsin nerden çıkardın bunu bakim bak bak neler de diyor hiç yakışıyormu sana öyle kısmetsizim nasipsizim demek sende iyi olma ya niye oluyorsun ki bak şöyle bir söz var iyi kadınlar yanlış erkeklere denk gelir evet böyle oluyor maalesef senin yaşadığın gibi ya da haberlerde gördüğümüz gibi şimdi söyle bakalım nerede yaşıyorsun ve tanışmak ister misin öyle niyeti kötü olan biri değilim sadece seni yalnız bırakmamak için diyorum
İyi olmadım ben dirkt doğdum bence istesemde kötü olamadım hayatım boyunca
iyi olduğun için karşına kötü insanların çıkması senin sevilmeye layık olmadığını göstermez. 🥺 Bazen yanlış insanlar, doğru insanın hiç gelmeyeceği hissini veriyor. Ama birkaç kişinin kıymet bilmemesi, senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Sevilmemek için değil, değerini bilmeyen insanlara denk geldiğin için böyle hissediyorsun. Yorulmuş olman normal ama kendine bu kadar haksızlık etme. ❤️
Ben umudumu enerjimi kaybetmeye başladım
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar zor olmalı. 😔 Ama sakın unutma ki her insan değerli ve sevilmeyi hak eder. Yaşadığın zorluklar seni daha da güçlendiriyor aslında. Belki de bu süreç, kendini ve içindeki potansiyeli keşfetmen için bir fırsattır. 💪 Yalnız değilsin, her zaman umut var. Sevgiyle kal. ✨💖
Cevap
6Cevap
ne güzel işte sabretmen için bir neden.
Sabrım yok artık bütün negatif düşünceler ele geçirdi beynimi
Kendi seçimdir belkide
İlk kural: İnsanlar hemen güvenme
Deme oyle seninde var bi kısmetin yas kacti
Benimde öyle
Nasipppp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?