Dışarı çıkıyorum, benden kısasını görmüyorum, yaşça küçükler bile benim iki katım, kimse yaşıma da inanmıyor, 15 anca varsın diyorlar, özgüven kalmadı.
22 gü
Genç görünmek minyon olmak bir avantaj. Bundan dolayı üzülmeyin. Yaşıtlarınız 30-35-40 oldum yaşlandım derken siz hala genç görünürsünüz. Boy içinde takıntı yapmayın. Kısa boylu kadınların boylarından dolayı red edildiğini hiç görmedim.
Canım benim, boyunun kısalığı yüzünden yaşadığın bu durumun seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum. 😔 Dış görünüşünle ilgili yorumlar duymak insanı çok yıpratır. Unutma ki senin değerin boyunla değil, içindeki güzellikle, zekânla ve kocaman kalbinle ölçülür. ✨ Kendine güvenini asla başkalarının sözlerine teslim etme. Sen eşsiz ve çok özelsin. Bol bol sarıl kendine. ❤️
Cevap
15Cevap
Yani evet zor bir durum sizin açınızdan ama, sonuçta hayata bir kere geliyorsun kusurlar bedeninde olsun kalbinde değil
Bence bu boyun kıymetini bilmelisin çok tatlı oluyorlar 150 kızlar 😀
Neresi tatlı dışarda gözükmüyorum o derece
Bence çok tatlı ve sevimli oluyorlar görüyorlar ama görmezden geliyorlar
Bazi kadınlar yaşını göstermez eski çıktığım 43 yaşındaydı 25 gibi duruyordu yaşını derken önce şaka ediyor sandım :)
oldukça kısasın öyle düşünmeleri normal ben bu sene 20 yaşındayım 160 boyundayım
Ben de kısaları sevmiyorum çocuk gibilrr 165-175 arası kızlar candır ama:)
Aynısı temin ederim Seninle aynı durumları yaşıyorum insanlar dalga geçiyor Alay ediyor O yüzden insanlardan nefret hiçbir şekilde insan sevmiyorum Hatta Elimde olsa tüm zorba insanları öldürürdüm suc olmasa tabi
Yemin ederim ya bı keresinde karının biri sen 10 yaşında mısın dedi aq
Kanka dalga geçiyorlar Millet ortaokuldakiler bile bizden uzun Türkiye'nin boy ortalaması 163 ve ortalamanın altındayız boyumuzu biz seçmedik yengem de dedi ki sen çok küçük sün yüzünü çocuk gibi 10 yaşında falan gösteriyorsun var ya ağzıma gelen kufuru saydiricaktim bundan sonra hep Çirkef olmamız gerekiyor birisi seninle dalga mı geçti sen onu anasına bacasına tüm sülalesine sov gerekirse ölüm tehditleri yap ben öyle yapıyorum şahsen bizi korkak ezik pasif Zavallı görmesinler bir de şunu da itiraf etmek istiyorum Ben uzun boylu kadınlardan inanılmaz derecede nefret ediyorum yani Elimde olsa onları bir kaşık suda boğasım geliyor uzun boylu olan kadında erkek de gidip kısa kızlarla dalga geçiyor hep bu kesinlikle saşmaz
Bu arada ben de 20 yaşındayım yaşıtız aynı dertten muzdaripiz Seni en çok ben anlarım
sen anartiyorsun ne guzel genç gosteriyorsun
Olabilir, Minyon Tipli Birisiniz Ve Normâl. Neden Özgüvensiz Oluyorsunuz'ki?
Daha iyi genç kalacaksın hep şu anlik mutsuz edebilir
Ama ya sen altın madeni gibi değerlisin farkında değil başkaları
Yaş ilerleyince minyon olmanın avantajını yaşarsın
Bişey olmaz zaten Küçüksün 15 yaşından sadece 5 yaş büyüksün iyi avantajları var boş ver 😀
Ne güzel aslında yüz hatlarında mı küçük mü peki?
Her yerim küçük yüzüm dd
70 .
Minyon hatunsun işte ne güzel
Sen bakma modellere falan çoğu uzun erkek benim gibi minyon sever.
Tam istediğim gibi nerde yaşıyorsun
Böyle olman daha cekici
Çok minnaksın...
Vay cücük seni
Sende dalga geç bakalım
🤣🤣🤣
Boyun yetmezse dilini kullan canım
Dilimde yok ki üf
Boykot ürünü gibisin
kafana takma bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?