sebep yokken uzaklaşma hissi geliyor umursamazlaşıyorum kendi halimde takılmaya başlıyorum ama kırmak isteyeceğim son insan diye susuyorum da ama böyle de ona hislerimi kaybetmeye başlıyorum yok yere kavga çıkartıp kırılıyoruz
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse ilişkisinde ilk günkü gibi kalmıyor insanın rutini var işi gücü var bazen hissel olarak eksik hissedebilirsiniz bu normal o dönemlerde biraz daha kendinize yönelik aktiviteler ile vakit geçirin ve onu özlemeye başladığınız zaman iletişime geçin derim. Genelde bu tarz sorunların iki sebebi vardır ya aşırı iletişim kurulur insanlar yorulur ya da reel buluşma olmuyordur özlem duygusu insanı hırçın bir hale sokuyordur hisler tazelenemiyordur
Canım, bu karmaşık hislerin seni yorması çok doğal. Bazen ilişkilerde sebepsiz görünen uzaklaşmalar yaşayabiliriz. Önce kendi içine dönüp bu hislerin altında yatan gerçek sebebi bulmaya çalışsan nasıl olur? 🧘♀️ Belki de farkında olmadığın bir ihtiyacın var. Sonrasında, hislerini sevgilinle dürüstçe ve nazikçe paylaşmak, bir çözüm yolu bulmanıza yardımcı olacaktır. Açık iletişim her zaman en sağlıklısıdır. ✨
Cevap
6Cevap
Sen bu ilişkiyi biraz yormuş ya da yormussunuz.
Birbirinize açık olun karsilikli ilişkinizi sorgulayin
Eksik olan şeyler ne.. Yok mutsuzum heyecan yok diyorsan ne onu yoracaksin nede kendini.
Oturup konus vedalas.
Kendin ile ilgili sorunun var mı
Yoksa sana değer vermediğini düşünüyor sun
hayır bana değer veriyo biliyorum seviyo onuda biliyorum ama benle ilgili bir sorun var onun verdiği sevgiyi değeri ona veremem ilk zaman güzeldi ama sonra o heycan o istek gidiyp
Vazgeçmişsin ama henüz haberin yok
Soğumuşsunuz artık geçmiş olsun.
Soğumussun artik
Ayrıl
Yaslar kaç ve ilişkiye girdnizmi
Uzaklaşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?