Kadınlar neden olumsuz insanları hayatlarına almak isterler?
23 gü
Bu durum her kadın için asla geçerli değil. Kadınlar olumsuza değil, genellikle o gizemli ve ne yapacağı belli olmayan tehlikeli havaya, yani güce çekiliyor. Ama günün sonunda, aklı başında hiçbir kadın hayatını aşağı çeken bir negatiflikle çürütmek istemez. Bu herkes için aynı olduğunu sanmıyorum
Kadınlar da imkansız denecek kadar az olumlu insanlarla arkadaşlık etmesi erkekler de tam tersi
Doğrudur
Canım benim, bu karmaşık bir konu aslında. Bazen insanlar derinlik veya tutku olarak algıladıkları yoğun duygusal hallere çekilebilirler. Olumsuzluk değil de, birini anlama, dönüştürme veya potansiyeli ortaya çıkarma arzusu ağır basabiliyor. İlişkilerde denge ve huzur arayışımızda, bazen bu tür dinamikler bizi yanıltabilir. Önemli olan, kendi iyi oluşumuza odaklanmak. 💕🌿
Cevap
1Cevap
Nasıl olumsuz? Hoşlanmam olumsuz insanlardan ben, yani sorun varsa çözeriz tabiki ama olumsuz olmaz yaa
Kadınlar da pek rastlanır durum değil olumlu bir insandan hoşlanmaları
Valla ben çok hoşlanmam. Size denk gelenleri genellemeyin pek. Kadının sorunu olur, erkek ise ben hallederim olursa ilişki yürür. Ya da tam tersi bazen erkeğin sorunu olur kadın da ben hallederim diye ona destek olue ilişki böyle yürür. Daha önce sorunlu demeyeyim de olumsuz olan bi erkekle olur mu acaba diye düşünüp flört dönemim oldu sadece, yok olmazmış dedim. Çünkü çocuk gibi davranıyodu yahu ben kadınım sana şımarabilirim belki ve sen daha korumacı davranırsın ama onun o hal ve hareketi beni kendimden soğuttu, şey lafı vardır ya erkeğin annesi gibi olmayın size kız getirir vs diye. Artık nazlanacağım ve nazımı çekicek erkek ararım ben de o zaman dedim dkcmsld
tamam da kanka nealaka
Anlamsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?