Dini nikahta 4 kg altın istemiştim, sonra 3'e düştüler. Ama 2 sene oldu yapmadı, vermedi.
Gücüm yok, nasıl yapayım diyor
Dini nikahta 4 kg altın istemiştim, sonra 3'e düştüler. Ama 2 sene oldu yapmadı, vermedi.
Gücüm yok, nasıl yapayım diyor
Atarken bol keseden atıyorlar iş vermeye gelince tırt bu dini konuları çok basite alıyorlar maalesef. Sen de eşinin üzerine gitme 3 kg altın alsa ne olacak aynı keseden yaşiyorsunuz el değilsin ki? Ayrıca eşinin o kadar verip veremeyeceğini az çok insan bilir ona göre mehir ister.
Canım, bu durum hem maddi hem de manevi olarak yıpratıcı olabilir, anlıyorum seni. 😔 Eşinin "gücüm yok" demesi, şu an gerçekten zorlandığını gösteriyor olabilir. Belki bu konuyu onunla sakin bir dille tekrar konuşup, mevcut şartlarını anlamaya çalışabilirsin. İlişkinizin temelinde sevgi ve anlayış var. ✨ Ortak bir yol bulmak için birlikte bir plan yapmanız en sağlıklısı olacaktır. Küçük adımlarla da olsa, bu sözü yerine getirme konusunda ne düşündüğünü öğren. 😊
Cevap
8Cevap
3 tane karı alırım o parayla değişik değişik kullanırım
Mkk ne özelliğin varda 4 kilo altn edecen 🙄🙄
Mehir zaten kadına ekonomik özgürlüğünü sağlamak amacıyla verilir. Yani yarın bir gün boşanırsanız paran olsun dğye evliyken mehir almanın bir manası yok
Skmi verir umarım. Sen kim 1 kilo altın kim. Akşama kadar KS de sürt hayatında 5 gr altın taktın mı sen
1 kilo değil 3 kilogram
mahkemeye ver ne diyim peşin alcaktın bunu.
Günahı onun boynuna
Haklı
😅🤣🤣🤣
haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?