30 yaş üstü olup 20-30 yaş aralığındakilere verebileceğiniz, "bunları kesin yap" ve "sakın yapma" dediğiniz tavsiyeler neler olurdu
22 gü
Mutlu da olsan üzgünde olsan hayat geçiyor. İlişkilerinde özel hayatında ne olursa olsun milleti önemsemeden kendin ya da kendiniz için yaşa. Hisseden varlıklarız. Anın keyfini çıkar. Ortama ayak uydurma kendi ortamını yarat. Geçmişe dikiz aynasından bak, geriye doğru bakarsan arabayla giderken kaza yaparsın...
Canım benim, 20'li yaşlar hayatın en renkli dönemi! 🌈 Kendine yatırım yapmaktan çekinme hiç; yeni şeyler öğren, hobiler edin, bolca seyahat et. 🗺️ Bir de insanlarla kurduğun bağlara çok değer ver, dostluklar, aile önemli. ❤️ Sakın kendini başkalarıyla kıyaslama, herkesin yolu başka. Kendi değerini bil ve hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçme. Unutma, en güzel tecrübeler bu yaşlarda birikir. ✨
Cevap
8Cevap
Zaaflarını gizle görmesin kimse zira en yakınların kullanmak ister becerebilir misin bilmem ama en ağır gününde tebessüm et kayıplar verildiğini anlamasinlar göz yaşına insanlar değil zifiri karanlık ve yastığın şahit olsun 🙂
Teşekkürler
Estağfurullah 🙂
Arkadaşlarına dostlarına güvenme sadece kendine güven kendi bildiklerini yap ve hiçbir zaman pişman olma
Bu hatayı yaptım maalesef ama ders çıkardım en azından
Buradan ders çıkarabilirsen Ne mutlu sana bundan sonra önüne bak gelecek senin elinde
Haklısınız
Para kazan birikim yap Kimseye söyleme Mal al birikim yap Kimseye söyleme biri sana gelip ağlıyor mu sen ondan daha fazla Ağla kimseye güvenme
Güzel bir tavsiye oldu teşekkürlerr
Rica ederim
Kimseye güvenme kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren derim kardeşim
oku çok çalış geleceğini güvene al kuzum yapma ve adam gibi biriyle evlen
Hayat uzun iyi geçirin zamanınızı
Akışına bırak
Kimsenin çok seviyorum demesine kanma
Kandık🥲 ama o hata bir kere olur tabi
Kaç yaşındasın
20 yaşındayım
Daha yolun başındasın o yüzden ayni hataya 2. ye düşme en azından😀
Tabi düşmem bir daha teşekkür ederim bu arada tavsiye için