14 gü

Çok samimi arkadaş bir anda soğudu, uzaklaştı; böyle davranış değişimi sizce neden olur?

3-4 yıllık aşırı samimi arkadaşlık, karşılıklı yardımlaşma, destek ve sonunda anlamsız davranışlar ve çok hızlı mesafe.. Çok detaya inmeden aynı sitede villada ortak havuzlu evlerde yaşıyoruz, ilk davranış aradım açmaması üzerine elimde kekle evden çıkmıştım, bahçesinde masasına bırakmak için ona yöneldim, baktım telefonla konuşuyor, beni görünce bir afalladı, tamam dedim olabilir, öncelikli acil bir telefona dönüş yapmış olabilir.. İkinci olayda çok beklediği bir iş vardı, uzun süredir beklediği, artık sormayı bıraktığım hani o derece, geçenlerde uzun aradan sonra sordum, darlamamak adına meraklı değilimdir, öyle beklemede dedi ve ertesi gün çok alakasız bir kişiden olumlu olduğunu duydum ve tebrik edince aaa işte çok hızlı gelişti falan dedi, hızlı gelişmiş bile olsa o kişi duyunca ne alaka yani.. Pazartesi hastaneye yattım cuma taburcu oldum, bana bir mesaj attı sadece, rahatsızlık vermeyeyim diye aramıyorum deyip bu kadar dı.. Cuma akşamı bahçede otururken uzaktan geçmiş olsun dedi ve bu kadar. Onun dışında biz akşamları hep beraber oturan, çok samimi, evime sürekli giren çıkan biriydi.. Ziyaret etme zahmetine girmedi.. Ona karşı kendimden çok eminim yanlış yapmadığıma ama anlamlandıramıyorum bu durumu, siz ne düşünüyorsunuz?

Çok samimi arkadaş bir anda soğudu, uzaklaştı; böyle davranış değişimi sizce neden olur?