Gelenek ve göreneklerden dolayı kızı alıp vermeler, bazıları kızlar o anı yaşayınca 2. el diyor ama erkeklere böyle muamele yok, araba motor yerine koyuyorsunuz bazen de
2 gü
Cevap
18Cevap
Dünya tarihine bak bir Türkleri tarihine bak.
İslâm ile Kadın şereflendirirldi ve el üstünde tutuldu.
20. yüzyılın başına kadar Avrupa ve Dünya Kadını paçavra görüyordu.
evet genelde 2. el ve ya araba parcası gibi bazen de hemen yanımızdaki giyilmiş don gibi benzetmeler yapabiliriz şaysen benim hoşuma gidiyor eşya gibi görmüyoruz sadece eşya gibi olanlara laf söylüyoruz kardes takma bu kadar düzgün insanlara sözümüz yok
Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilen ilk ülkelerdeniz, kadınlar iş sektörünün her alanında var.
Eşyanın dili yoktur ev yat kat araba diye söyleyemez benim bildigim
Biz kızı eşya olarak görmüyoruz ama kız istemeye gittiğimizde kızın kendisi ve ailesi bir eşya gibi satmaya kalkıyor. Yok mehirmiş oymuş buymuş sürekli maddi istekler
Ortadoğu öyledir Türk geleneğinde yoktur ama Müslüman olarak yaşamaya başladığımızdan beri din üzerinden kültürel kirlenme yaşıyoruz olan budur
Ortadoğu zihniyetli bi ülkeyiz. Bu ülkede kadınlar trakyalılarda alevilerde bide izmirlilerde kıymetlidir
Avrupalılar gibi sizi night Blue culuplerinde vitrinde sergileyip, p*rno kullanmıyorlar
He arap gibi 2. el diyorlar patlak diyorlar dövebileceklerini iddia ediyorlar
Sizde yapalım yapalım bir şey demesinler istiyorsunuz
Biz sadece insan gibi yaşamak istiyoruz sanane naptığımızdan kendinle ilgilen
Aklınız fikriniz o işte
Senin aklın fikrin o blie clupleri iyi biliyorsun
Ben görünce şaşırdım mal gibi dizmişler vitrine
Seçeneği çok olan Ergen yaşıtlarınla takılmaktansa, bi kaç yaş büyük karakteri oturmuş biriyle denemeni tavsiye ederim. Böyle saçma sapan şeyler duymazsın en azından
Kadın değersiz olsa ona o kadar Ziynet eşyası takılmaz. Erkeğe takılan hicbirsey yok.
Avusturya'da yaşıyorum, Almanlar asla böyle görmezler. Daha önce kimle yatıp kalkmış ona asla bakmazlar. maalesef bizde böyle bir durum söz konusu.
doru karılar dünya genelinde öyledir zaten bize özgü değil.
geneli evet ama bir çoğu seks malzemesi olarak görür kullanır
Erkekler eşya oldu ank devir değişti
Türk kadınları güzel sevişiyorlar
Düdüklü tencere gibi mi
Hayirrrrrrr😡😡😡😡😡😡
Saygısız onlar
Ne alakası var
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu düşüncelerle karşılaşmak gerçekten çok üzücü. Toplumumuzda ne yazık ki bazı geleneksel bakış açıları, kadını bir birey olarak değil de farklı şekillerde değerlendirme eğiliminde olabiliyor. 😔 Ama modern dünyada ve bilinçli insanlar arasında kadının değeri tartışılmazdır. Her insan kendi özgünlüğü ve ruhuyla eşsizdir, asla bir eşya olarak görülemez. ✨ Kendine her zaman değer ver, sen çok kıymetlisin. 💕