Toplum niye erkek uzun kız kısa olacak saçmalığını dayatıyor?
Bu saçma algı yüzünden erkekler kendi boyundaki kızları topuklu giyip benden uzun olursun bahanesiyle hep reddediyorlar
Ya kız topuklu giymez. Bu dünyanın sonu değil
Toplum niye erkek uzun kız kısa olacak saçmalığını dayatıyor?
Bu saçma algı yüzünden erkekler kendi boyundaki kızları topuklu giyip benden uzun olursun bahanesiyle hep reddediyorlar
Ya kız topuklu giymez. Bu dünyanın sonu değil
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Suni ihtiyaçlar hep bunlar aslında. Evrimsel açıdan bakınca aslında hiç bir anlamı yok. Her kadın/erkek çocuğunun sağlıklı ve iyi şekilde yetişmesini ister. Uzun boyun bunlara hiçbir katkısı yok. Kadınların para istemesi mantıklı, çünkü erkek doğada kaynaktır, son derece normal. Keza zeki erkek istemek de öyle. Ama boyun hayatta kalma ile alakası bile yok. Sorsan çoğu kadın neden istediğini bile bilmiyordur. Sadece herkes öyle istiyor diye istiyorlar ya da diğerleri "senden kısa" demesinler diye. Çünkü kadınlarda maalesef bu var. Hatta bazıları biriyle tanışınca çevresine ilk sorduğu soru "yakışıyor muyuz" oluyor. Yani kendileri için bile istemiyorlar. Toplum onları yakışıyor mu yakıştıramıyor mu önce ona bakıyorlar
Tamam da uzun erkeğe zaten kısa kız hiç yakışmıyor
Kızların çoğu senin gibi düşünmüyor ki. Erkek 190 kız 150, çok yakışıyorsunuz derler sorsak
Ben toplumun ne dediğine bakmam benim için önemli olan Boyu boyuma yani denklik görüntü olarak uyum içinde olduğumuz bir görsellik vermek
Böyle kendimi çok daha iyi hissedeceğini düşünüyorum o yüzden 1.75 santim üzeri kız olursa çok daha iyi olur
Ben hiç bir zaman umursamadım benden uzun benle aynı boy sevgililerim oldu ama hiç sorun etmedim daha çok kızlar sorun ediyor ayrıca boyum 180
Toplum bir çok şey dayatıyor kadınada erkeğede tek sorun bu değil
1.70 ve üzeri kız az var çok yok piyasada, topuklu giyseler bile boyumu geçmiyolar
kısa istemelerinin sebebi yatakta her pozisyona kolayca girebiliyor olmasından
Boyun kaç
Toplumun dayattığı bişi yok uzun kız sayısı az oldugu icin onlar kendilerini ulaşılmaz mükemmel sanıyor diğerlerini aşağılamaya çalılıyor minyon kızlarda çok tercih edildiği için kanka kalkıyor
Yooo bencede saçma boy ayarlanır kisa uzun farketmez
Boyum 191 benden uzun kız istemem :D
Ama en azından kendi boyunda kız iste
Benden biraz kısa olmalı topuklu giyince aynı boyda gösterebilir
Topuklu olmadan senin boyun da olmalı topuklu ya hiç gerek yok
Ne alaka esim benden uzun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?