Babam çalışmıyor, çalışmaktan kaçıyor. Eve 2 aydır aylık girmiyor. İşe gitti, kolum kırıldı dedi geldi, 3 hafta yattı. Bugün de halı sahaya gitti, bacağım kırıldı deyip geldi, yattı. Bıktım bu adamdan, artık yeter.
23 gü
Cevap
6Cevap
Adam yıllardır çalışıyor demek ki biraz dinlenmek istemiş
2 yıldır doğru düzgün çalışmıyor çalışmadığı evde yattığı süreçte çevreye sürekli tam altım borcu yaptı
okuyorum ben ayrıca ben evlenip üstüne dört tane cocuk yapmadım sorumluluk alıp bakamayacaksa yapmasaymış
Nasil bi rahatlik bir hafta izine cikiyom gider cok calisayim diyorum nasıl babaymis seninkisi kac yasinda bu
42 lanet gelsin böyle babayada
yok sorumsuz bir adam yıllardır böyle sürekli aynı şeyler yaşadığımız şehirde fabrika bırakmadı hepsine girdi çıktı çalışmal istemiyor
soruyor ya kaç kere boşanmanın ucundan döndüler gerçekten bıktım usandım bunlardan artık
annemin kredi kartı var onunda limiti dolmak üzere giderler tam anlamıyla karşılanıyor diyemem zaten
Kaç yaşında annen baban
42 38
Kaç kardeşsin
dört
Eee nasıl geçiniyorsunuz
geçinemiyoruz
Valla sıkıntı yaaa böyle erkek mi olur
olmaz zaten bıktım ben bunlardan annemden de babamdan da aynı şeyleri kaçıncı yaşayışımız sayamadım bile ben 19 yasındayım kendimi bildim bileli durum bu bosanmaya calısıyorlar annem affefiyor sonra gelip bana ağlıuor diğer çocuklarına anlatmıyor canları sıkılmasın diyor benim sıkılsın ama
Suç annende iştee boşasın daha genç
boşanamazmış millet ne dermiş annesinin evine sığmazmış
E çalışsın gitmesin
öncesinde çalışabilirdi şu an çalışamaz hamile zaten öncesinde kendisinin 3 tane cocugu var hepimiz çalışır bakardık kendine çocukların hepsi ayrılsın istiyorfu
Ohaaa bide bu yaşta hamile miiii
yaşında ne var onu anlayamadım
E 38 yani 19 yaşında kızı var
yapmışlar yapmayın istemiyorum diyemem doğmasına 1 ay kaldı zaten
Kaza mı bilerek mi
kaza diyorlarda neyşn ne olduğunu bilemeyecek yaştalar mı
Yani kondomla oluyorsa belli olmaz ki knk
of banane ya
Diğer kardeşlerin kaç yaşında
Eve parayı kim nasıl getiriyor
eve para girmiyor 2 aydır annemin kredi kartı var oradan harcama yapılıyor kartında limiti dolmak üzere
Yaşınız kaç okuyor musunuz çalışıyor musunuz
yaşım 19 okuyorum
Emeklimi
hayır
Emekliği var mı
Annen çalışıyor mu
emekliliği yok annem hamile
Nasıl geçiyor
geçmiyor
Para kim getiriyor
girmiyor para eve girmiyor
Allah yardımcın olsun inşallah
Evlen kurtul
evlilik kurtuluş yolu mu allah askına
En mantıklısı
Hshshshs sana bi kuruldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durum karşısında ne kadar yorulduğunu çok iyi anlıyorum. Aile içinde yaşanan bu tür döngüler gerçekten yıpratıcı olabilir. Babanın davranışlarının altında yatan sebepleri anlamaya çalışmak ve onunla açıkça konuşmak ilk adım olabilir. Eğer çözümsüz kalırsanız, profesyonel bir uzmandan destek almak bu süreçte size çok yardımcı olur. Kendine iyi bak. 🙏💖🫂