Siz kırılmaz mısınız? Tüm gün yeğenleriyle telefonda konuşuyor. Onlar kadar değerim yokmuş.
23 gü
Benim de Kimseyi aramak gibi huyum yok İstanbul'dayım ailem Amasya'da babam bir vakit geçtikten sonra arıyor beni a**** koyduğumun oğlu Neden aramıyorsun diye küfür eder😂
Senin kimseyi arama huyun yokmuş. Annem tüm gün yeğenleri ile konuşuyor
Annenin bu tavrı seni çok incitmiş olmalı, bu kırgınlığını derinden anlıyorum canım. Değer görmediğini düşünmek insanı çok yıpratır. Annelerin iletişim kurma şekilleri bazen farklı olabiliyor. Belki o da senin aramanı bekliyordur ya da mesafe olunca arama sorumluluğunu sana bırakmıştır. Yeğenleriyle olan bağı farklı bir dinamik olabilir. Bu hislerini annenle açıkça konuşman, bağınızı güçlendirecektir. ❤️🩹👩👧 Konuşmaktan çekinme.
Cevap
5Cevap
genelde kiz cocuklarinda boyle oluyor kendi meslegin olana kadar ailen seni takmiyor ve umursamiyor baska sehirdeyken ne yaptigini onemsemiyor ama onlarla kalmis olsaydin eger disari ciktiginda muhtemelen surekli aranip darlanacaktin
Aile evindeyken evet akşam olmadan gel diye baskı kuruyorlardı ama o tam olarak kız çocukları o saatte dışarıda olmaz kafasından. Benim bahsettiğim insan sesimi duymak için halimi hatrımı sormak için arar ya. Aylarca aramadı ben aramaya başlayınca aradı onda da sınava hazırlanıyordum o dönem. Sadece sınavları sordu
işte muhtemelen arama sebebi sinavlarindir yani sen aradığın icin aradigini zannediyorsun ama cokta onemsemiyor seni şu an yasandi bu dedigin birebir ya da belki o da sevgisini gosteremiyordur sana bilemiyorum
+ erkek kardesin varsa tum ilgisi odagi ondadir hicbir ise yaramasa bile basina tac eder muhtemelen eksikligini hissetmiyordur cunku bizde oyle
Evet çok haklısın. Erkek kardeşim var hiçbir halta yaramıyor ama en kıtmetlileri o
bizdede oyle ve benim abim var dusun yani buyuk benden ama asla onun kadar kiymetli degil kimse, ben aile evindeyim bide babamida kaybettim ve o kadar darliyor ki beni annem hicbir sey yapasim gelmiyor gunah kecisiyim sadece
Erkek çocuklarına düşkünlük bitsin ya
ciddi bitsin istiyosan dmden yaz konusalim😔 sardi
Öyle olur bizde de aynı kol içeri bükülceğine dışarı bükülüyor
Ya tabii öyle de kız evlat biraz daha farklı. Anne kız bağı çok farklı bir şey bence. Aylarca sesim bile duymak istemedi belki de. Benim bir kere evlilik konum geçti o zamanda adet yerini bulsun diye ağlarım arkasından dedi. Çok üzülüyorum içim buruk
Erkek kardeşim var bir tane küçük
Seni evlatlık vermeyi düşünüyor
Hiç mi aramadı ya :( insan supelenir
Bunalmış senden
Ne için gittin
Yani ne alaka
İş mi okul mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?