Selam, size bir şey danışmak istiyorum. Ben oyun oynamayı çok seven biriyim; hem PC'de hem mobilde, özellikle Valorant oynarım. Bir süre önce Valorant'ta bir kızla tanıştım. Enerjisi gerçekten çok iyiydi, ben de kendisini sevmiş ve tatlı bulmuştum. Daha sonra evli olduğunu öğrendim. Evli olması benim açımdan bir sorun değildi, sonuçta olabilir yani.
Fakat zaman geçtikçe bazı şeyler dikkatimi çekmeye başladı. Bu kişi neredeyse her gün farklı erkeklerle oyun oynuyor. Başta "Beni ilgilendirmez, arkadaş ediniyordur." diye düşündüm. Ancak bir süre sonra bir çocukla oldukça flörtöz şekilde konuştuğunu gördüm. Çocuğun ona ilgisi olduğu çok belliydi ama buna rağmen "Ben evliyim." demedi.
Bir gün o çocuk çıktıktan sonra ikimiz kaldık. Ben de kendisine, "Bu çocuk sana yürüyordu, evli olduğunu öğrense büyük ihtimalle seni arkadaşlıktan çıkarır. Neden söylemiyorsun?" diye sordum. Bana, "O beni silmeden ben onu silerim." gibi şeyler söyledi. Sonra da evli olduğunu söylemek için önce güvenmeden söylemem falan dedi.
Açıkçası bunu bir kişide anlarsın, iki kişide anlarsın ama neredeyse herkes onun evli olduğunu sonradan öğreniyor. Öğrendikten sonra da çoğu kişi uzaklaşıyor ve o da yeni insanlarla oyun oynamaya devam ediyor. Üstelik eşinin de bilgisayar başında bu kadar vakit geçirdiğini bilmediğini söylüyor. Hatta eşi eve gelmeden laptopu kaldırdığını, eşi gidince tekrar çıkardığını anlatıyor. "Öğrense bacaklarımı kırar." gibi şakalar da yapıyor.
Normalde insanların ilişkileri beni ilgilendirmez diye düşünürdüm. Ancak bir arkadaşımla konuştuktan sonra biraz uzak durmaya karar verdim. Çünkü yarın öbür gün eşi bir şey öğrenirse, olayın içinde ben de varmışım gibi görünmesini istemiyorum. Sonuçta ben de onunla oyun oynuyorum ve bazen başka insanları da o çağırıyor.
Bir de olaya ters taraftan bakınca kendimi rahatsız hissediyorum. Ben evli olsaydım ve eşim benden habersiz şekilde her gün farklı kızlarla oyun oynasa, evli olduğunu özellikle söylemese ve karşı tarafın flörtüne de net bir sınır koymasa, bunu normal karşılayamazdım. Bana göre sadece oyun oynamak aldatmak değildir ama bir insanın evli olduğunu bilerek gizlemesi, karşı tarafın ilgisini kesmemesi ve flörtöz davranışlara kapı aralaması güven sarsıcı bir davranıştır.
Belki herkes aynı düşünmez ama beni en çok rahatsız eden şey, evli olduğunu saklaması ve insanların ona farklı niyetlerle yaklaşmasına izin vermesi oldu. Bu yüzden mesafeli durmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer