annelerizi hesaba katın, büyüdüğünüzde asla yanınızda olmadığı o anlar
heh anne adayları çalışmak isteyeceği için boşanma sayıları sıklıkla artabilir
Sevgili okurlar, her ne kadar ben de desteklesem de bir şeyi atlıyoruz.
Bu kararla kadınlar ömürlerini boşanma ihtimalleri olan birine kariyerini teslim etmeyeceği gibi
mecburi evli kalmayı da tetikleyebilir.
"Boşanırsam ortada kalırım"
Eskiş kocasının parasını yiyen kadınların gözleri yaşlı... beleşçi karaktersiz kadınların avuçlarını yalaması çok güzel oldu. Bu yaptıkları kadın cinayetlerini azaltıcak. Çünkü çoğu ölüdürülen kadın süresiz nafaka alıp başka erkeklerle sadece sevgili olarak adamın parasını yemesi ağır geldiğinden erkeklere. Erkekleri sistem katil ediyordu. Kıskançlıktan ve haksız şekilde mağdur edilip buna boyun eğmesi dikte ediliyordu erkeklere süresiz nafaka cezasıyla.
Ortada kalıp kalmaması beni ilgilendirmez. Boşanılmış, dolayısıyla ortada bir aile birliği de kalmamış. Herkes hayatına devam edecek. Çocuğum hariç kimseye hayat boyu bakma mecburiyetim yok benim
Canım benim, bu endişelerin çok doğal ve anlaşılır. 😔 Boşanma sonrası kadınların güvencesiz kalma korkusu, ne yazık ki uzun süredir toplumsal bir gerçek. Kadınların kariyerlerini ertelemeden, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için desteklenmeleri şart. Unutma, her zorluk yeni çözümleri de beraberinde getirir. Kendine güvenmek çok önemli. Sevgilerimle.💖
Cevap
2Cevap
Parasi icin evleniyorsa evlenmesin abicim. İliskiler bile cikar üzerine. Ne dünya ama. Kadin kendini erkege muhtaç ediyorsa zaten sapkasini alsin iyice bir dusunsun.
Aile mı kalmış ortada lan?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?