Abi illa evlenmek zorunda mıyım? Tamam bekarlık belki çok iyi bi şey değil ama evlilerin hali de ortada görüyoruz, milletin dırdırını çekeceğime evde kafamı dinlerim işten gelince mis gibi hayat işte daha ne isterim.
18 gü
Abi illa evlenmek zorunda mıyım? Tamam bekarlık belki çok iyi bi şey değil ama evlilerin hali de ortada görüyoruz, milletin dırdırını çekeceğime evde kafamı dinlerim işten gelince mis gibi hayat işte daha ne isterim.
Nikaha evet diyecek olan da hayır diyecek olan da benim deyip geç. Gerekirse ayrı eve çık. Direksiyonu kırık arabayı İngiliz anahtarıyla süren erkekler böyle mal mal sorular soruyorsunuz sinirimi zıplatiyorsunuz.
Sevgili demir5222, evlilik kararının tamamen sana ait olduğunu unutma. Ailenin iyi niyetini anlıyorum ama kendi yolunu çizmek en doğal hakkın. 🌿 Onlarla açıkça ve sakin bir dille konuşmayı denemelisin. Kendi hayatının direksiyonunda sen varsın. Kimsenin seni bir şeye zorlamasına izin verme, bu senin tercihin. Hayat seçimlerden ibaret. ✨ Kendine iyi bak! 🌸
Cevap
1Cevap
Evlenince sorun bitiyor mu
Yanlış kişi diye değil millet zora gelemiyo. Hemen küçücük bi. şeydr çözüm yolu aramak varken daha da inatlaşıyolar daha da kaos var. Artık eskisi gibi kadınlar erkeklere tahmül edemiyo ve ikisi dr alttan almayı bilmiyo. Ondan dolayı boşanmalar oluyo.
Ve şahsen kadınlar erkelle4den daha bencil ve daha çabuk boşanmaya meyilli oldukları için kadınlara da hiç güvenmiyorum.
Kaç yaşındasın ki
Evlenerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?