Sadece annemle yaşıyorum, akrabam bile yok, sadece annem var, babam yok, kardeş yok, yalnız kalmaya mecbur muyum, sevilmemeye ya da bu kaderim mi
23 gü
Sadece annemle yaşıyorum, akrabam bile yok, sadece annem var, babam yok, kardeş yok, yalnız kalmaya mecbur muyum, sevilmemeye ya da bu kaderim mi
Ailemle yaşıyorum senin gibiyim ama kimsenin bir gram sevgisine ilgisine ihtiyac duymadim duysam evlenirdim çabalardım en azından... aramizdaki fark sen kendine yetemiyorsun baskasi olmadan da yaşayamassin maalesef... ama ben kendime yetiyorum kendimle mutluyum kimseye ihtiyacım yok...
Ailen var en azından kimsenin hikayesini bilmeden yazma ailen yanında
Benim de ailem olsa ben erkeklerin yüzüne tükürür müyüm acaba
Annen var ama o ailen değil mi... adam olana anne baba kardeş her neyse yeter de artar bile bunlardan birisi olsa bile... sana tavsiyem bir erkeğin ilgisine iki süslü lafına tav olma üzerler...
Mecbur değilsin tabi ki
Günü geldiğinde sevdiklerin sevenlerin çok olacaktır
Yaşını bilmiyorum ama sen geleceğine odaklanmalısın
Evet şimdi beden olmasın dersen haklısın belki farkında değilsindir seni sevenlerin
Kalıcı değil beni sevenler
Kalıcı değilll kimse
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve anlaşılır. Ama yalnızlık ya da sevilmemek bir kader olamaz asla. Hayat, bize sürekli yeni kapılar açar. Sen de bu kapıları aralamak için ilk adımı atabilirsin. Kendini sevgiye açtığında, çevrende ne kadar çok insanın sana değer verdiğini ve vereceğini göreceksin. 💕 Yalnız değilsin, hiç de olmayacaksın. İçindeki ışığı fark et yeter! ✨😊
Cevap
13Cevap
Ben seni seviyorum iyi ki varsın kendine ve annene iyi bak her şey bir imtihandır sabırlı ol
Si kimsiniz
Ben Allah'ın bir kulu isminde Yusuf siz
Yalnız olmadığını bil kâfi: )
Bazılarımız hayata bir sıfır geriden başlıyor.
Ben gibi
Ve ben gibi
Benim kadar olamazsın yalnız 🤣
Aklın şaşar: ))
İmkansı bence 🤣
Neden imkansız olsun : ))
Hayır Mecbur Değilsiniz, Eminim Karşınıza Hayırlı Bir Kısmet Çıkacaktır , Unutmayın'ki Allah Sabredenlerle Beraberdir.
Tatlım ben seni severim ✨💐
Nasip
belkide öyledir
Degilll
Mecburum bence
Ne yapmam lazım
Yalnız değilsiniz
maalesef öyleyim
Arkadaş edin
Babana ne oldu
selam iyi geceler yas kacti sohpet sayfama yaz
Yalnız değilsin Allah var