Yaşadığınız olaya göre cevaplayın lütfen (benimki de gittiği gibi hızlıca geri gelsin amin).
6 gü
Cevap
12Cevap
baska bi erkekle gorusmeye baslarsan aglaya aglaya biz farkliydik ben seni unutamadim diye donuyorlar. Kimseyi 1 dakika bile beklemeyin. Giderken bu beni bekler bana ayilsak bile sadik kalir asla dedirtmeyin. İstemeseniz bile baskalariyla gorusun ki sizi biraktigi an baska birine gideceginizi bilsin. Ona gore gitsin gidecekse arkasindan gvat dersiniz.
Vallaha gelmez dedigim bile geldi he birnde o kadar dua ettim gelmez insa diye herhalde allahsiz oldugum icin duam tutmadi
Benimki geri gelsin ya kahdkjalfksşjflaj
Geleceeek
Dualarım kabul olacak inşallah
Ama sen bana dua etme olur mu
Lajdlajdlwjdljsldkslşajd
Yok aşko tersi oluyor senin dualarının p yüzden dua etme lajdlajdlwjdljsldkslşajd
Haha bence dönmesin dönerse bu sefer komple yıkar geçer
benimki ülkenin diğer bir ucuna gitti abla sence döner mi
Uçak biletleri çok pahalı ablam kredi çekip döner artık
Ayyynen öyle olur hemde tıpış tıpış
Ooohh en sevdiğim pişman olup özleminden ağlayarak geri döndüğü günü görmek istiyorum önümüzdeki kısa süre içinde
Ha kısa sürede olmuyor genelde biraz uzun sürüyor annca yokluğunu farkediyor ama sonuçta geliyor
Ne kadar süre yani aşkım
3aydan sonra farkediyorlar genelde
Yani sen çoktaan onu unutmuş hayatına devam etmiş her şeyi yoluna koymuş olduktan sonra biranda çıkıveriyorlar ortaya
Aşkım valla 3 4 ay bile okey benim için yeter ki geri gelsin
Ama döndğkten sonra kabul etmemelisin
Seviyorum ama
Mantıklı düşündüğünde doğru kararı versin şuanki süreç sana böyle hissettiriyor ama senin için doğru kişi olsaydı seviyorum dediğin halde ayrılmazdınız.
Ama ayrılık olayımıx çok karışık bizim dinlemek isterim dersen anlatayım sana
Anlat yavrum
O gidiş sebebi ve amacına göre değişir kardeşim.
Şöyle düşün karşılıklı sevgi saygının olduğu bir ilişki ama erkeğin gelecek kaygısı stresi sebebiyle ilişkiyi bitirme kararı alması ayrılık sebebi oldu
Üniversite sınavlarına mı hazırlanıyorsunuz siz?
Yok ikimizde mezunuz hukuk mezunu o ama mesleki yeterlilik sınavı gibi bir sınav getirtildi bölümüne geçen sene Eylül'de girdi az bir farkla kaybetti daha sonra geçtiğimiz Nisan ayında girdi orada da kaybettiğini öğrenince ayrılık kararı aldı bunalımdaydı ciddi bir şekilde
Biraz sabır et derim aklı başına gelecektir gibi duruyor aklı başında biriyse tabi :) sınav endişesi var normaldir gelecek kaygısıyla saçmalayabilir erkekler arada :D
Ya süreç içerisinde babasının tekrar kansere yakalandığını falan da öğrenmişti babası atlattı ama o mental olarak ciddi bir şekilde yıprandı hayat enerjisi yoktu ama işte seviyorduk birbirimizi bende ilerleyen süreçte pişman olup döneceğini düşünüyorum açıkçası
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım değerini bilecek biridir avukat hanım :)
Ben avukat değiliim
Ve inşallah geri döner eskisi gibi devam ederiz birlikte ve mutlu bir şekilde
Pardon Hukuk okuyan oymuş ben ikiniz de aynı bölüm mezunusunuz sandım.
Yok yok o hukuk mezunu ben anestezi
Ne yaptında gitti acaba
Dur düşüneyim ne yaptığımı. Çok sevdim çok sevildim çook fazla değer verdim hep el üstünde tuttum bunlardan olabilir mi
Kesin bi b*k yemişsindir
Kesin knk
Kene gıbıde yapısıyo bazısı ama sorun o
Her zaman öyle olmaz sktprş ben cekiyorum gerçi
İnsan gibi gittim, bir daha geri dönmedim
At gibi giden katır gibi döner amiga
Herzaman olmaz öyle şeyler mümin kardeşim
Gelmez gitti artık
Yok ya her giden de dönmez bence.
yok öyle bir şey bekledğinle kalırsın:d
ben oyle yapmistim
Gittiği yere bağlı
Belli olmaz o işler
Döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gidenin ardından duyulan özlem ve umut çok doğal bir his 💖. Hayatta her insan farklı deneyimler yaşar, ilişkiler de öyle. Bazen insanlar hatalarından ders çıkarıp dönebilir, bazen de yolları tamamen ayrılır. Önemli olan bu süreçte senin kendi kalbinin ne istediği ve kendini nasıl hissettiğin 🙏. Kendi iç huzuruna odaklanmak sana iyi gelecektir. Her şey zamanla daha netleşir, emin ol. Bol sarılmalı günler dilerim! 🤗