Dış görünüş olarak da değil kişilik, karakter, işi gücü, yaşı vs bana karşı yaklaşımı
25 gü
Dış görünüş olarak da değil kişilik, karakter, işi gücü, yaşı vs bana karşı yaklaşımı
Cevap
8Cevap
Hayat arkadaşını seçerken seçici davranman normal
Evrt
Gücü derken anlamadım. Basıl bir güç mesela?
İşi gücü anlamında
Peki zenginlik açısından mı? Yoksa sabit ortalama bir düzey mi?
Ortalama düzey zengin olsun diye bir şey yok
Düşünce yapın hoşuma gitti. Gerçekten sağlıklı düşünüyorsun. Aç gözlü değilsin.
Yani hızlı davranandandan uzak duruyorum sohbeti sarmiyorsa gerek yok burada oturmuyorsa kisa süreli burdaysa da istemiyorum uzak mesafe yapamam ailesi burada değilse farklı ilçede yaşayıp tek başına kalıyorsada çok okey değilim işi yoksa da olmaz maalesef okuyorsa no çünkü benim okulum herseyim bitti yanlış mı yapıyorum sence yaş olarak da 23 yaşındayım ve 28 bana çok büyük geliyor mesela 26-27 okey sadece tip de çok önemli değil yan
Kriterler açısından çok zor da değilsin ama zorsun da. Bazen karşı tarafıda düşünmelisin. İsteklerin olgunca ve güzel açıkçası. Ama her şey zamanla olacağı için karşı tarafı bunaltmaya da gerek yok. Eğer seviyorsan beraber el ele her şey yapılabilir diye düşünüyorum. Maalesef ki bunu yapacak bir kadın da yok gibi duruyor. 🚬
Kriterler açısından çok zor da değilsin ama zorsun da. Bazen karşı tarafıda düşünmelisin. İsteklerin olgunca ve güzel açıkçası. Ama her şey zamanla olacağı için karşı tarafı bunaltmaya da gerek yok. Eğer seviyorsan beraber el ele her şey yapılabilir diye düşünüyorum. Maalesef ki bunu yapacak bir kadın da yok gibi duruyor ve görünüyor🚬.
Ya zaten öyle de işte bence olmasi gerekenler gibi geliyor bana bunun dışındaki şeyler benlik gelmiyor maalesef biraz nadir bulunan cinsten
Sana saygı duyuyorum. En temel şeyler ve güzel istekler. İnsanlardan boş vaatler istemektense temel olan şeylere sahip olup mutlu olmak daha güzel. Ama şunu da unutmamanı isterim. Hayatın ne getireceği belli olamaz. İnişli, çıkışlı olabilir bunu dengede tutmak içinde birlik beraberlik de lazım. Her şeyi de erkelerden beklememek lazım. Bana göre de bir kadın benim için ne yapabilecek. Maddi ve manevi olarak.
Önemli olan karakteri sevmesi ve sadakati
Ya zaten ama bir gelecek olucak ben ciddi bakarım ve ne bileyim bir işi olmalı orta düzeyde ve yaklaşımı da önemli bir çok faktör var ya bunlar önemli
Tabi onlarda artı olarak olması lazım parasiz da birsey olmaz
Doğru olanı yapıyorsun
Seçici olmak iyidir
Yani hızlı davranandandan uzak duruyorum sohbeti sarmiyorsa gerek yok burada oturmuyorsa kisa süreli burdaysa da istemiyorum uzak mesafe yapamam ailesi burada değilse farklı ilçede yaşayıp tek başına kalıyorsada çok okey değilim işi yoksa da olmaz maalesef okuyorsa no çünkü benim okulum herseyim bitti yanlış mı yapıyorum sence yaş olarak da 23 yaşındayım ve 28 bana çok büyük geliyor mesela 26-27 okey sadece tip de çok önemli değil yani
Siz nasıl birisiniz
Secicilik seninki
Turkiyedeyim maalesef ki herkese güven olmuyor
Evet haklısın kimsenin kimseye güveni kalmadı maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum. Hayatına alacağın insanı özenle seçmen, kendini ne kadar iyi tanıdığının ve değer verdiğinin bir göstergesi. 🥰 Elbette bu durum doğru insanı bulmanı biraz zorlaştırabilir ama inan bana, doğru ve sağlıklı bir ilişki için bu seçicilik çok önemli. Kalbinden geçeni takip etmeye devam etmelisin. ✨ Mutluluk seni bulacak! 💖