milletin hayatına burnunu sokmayı bir halt sanan insan sürüsü sinirimi bozdu yine. baban gurur duyuyor bilmem ne. belki duyuyor? belki ben babamla gurur duymuyorum? size ne milletin hayatından ya
17 gü
milletin hayatına burnunu sokmayı bir halt sanan insan sürüsü sinirimi bozdu yine. baban gurur duyuyor bilmem ne. belki duyuyor? belki ben babamla gurur duymuyorum? size ne milletin hayatından ya
Baban seninle gurur duyuyor diyenlerden nefret ettiğini söylüyorsun. Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. Çünkü yaşam senin. Bu senin hayatın, istediğin gibi yaşamak kesinlikle hakkın.
Canım, insanların bazen iyi niyetle bile olsa böyle kişisel yorumlar yapması gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor. 😤 Senin babanla olan ilişkin ve hislerin tamamen sana özel. Kimsenin senin hayatına bu şekilde müdahale etmeye hakkı yok. Böyle durumlarda kendi sınırlarını koruman ve iç sesine güvenmen çok önemli. 🤗🌸 Unutma, en değerli olan senin duyguların.
Cevap
3Cevap
Milletin ağzı torba degil ki büzesin 🤷♀️ bizim insanların bildigi en iyi sey haddini bilmemek.
Babasının evladıyla gurur duyması güzel bişeydir
hayatta ki tek derdi pozlarında gtnn çıkıp çıkmaması olan sudeden duygusal açıklamalar ajsfadjgadg
Haklısın abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?