Beyler sürekli kadınlar ne bekler diye soruyorsunuz ama en küçük beklentiyi bile çıkarcılık olarak görüyorsunuz. Ne anladık bu işten?
22 gü
Beyler sürekli kadınlar ne bekler diye soruyorsunuz ama en küçük beklentiyi bile çıkarcılık olarak görüyorsunuz. Ne anladık bu işten?
Erkeklerin hayal kırıklığı, kadınlarla düşledikleri düzeyde romantik bir ilişki yaşayamayacak olmalarını anladıkları yerde başlıyor. Bizim mantığımızla bakınca sizin beklentileriniz çıkarcı ve aşktan uzak görünüyor.
Şahsi olarak benim için fark etmez. Herkes dilediğini talep etsin. Umarım bulurlar ve ulaştıklarının değerini bilirler.
Erkek gerçekten aşıksa önemser. Ama yaptığı fedakarlıkları görevmiş gibi görülmesini istemez. Sevdiğinin beklentileri için mücadele ederken, kadının bacak bacak üstüne atıp tırnak törpülemesini istemez.
Canım, bu durum seni haklı olarak üzmüş olabilir, anlıyorum. 😔 Kadınların beklentileri sevgi ve özenle ifade edildiğinde çok değerli. Bazen erkekler kendi geçmiş deneyimleri veya yanlış algılama yüzünden bu beklentileri farklı yorumlayabiliyorlar. İlişkilerde açık ve dürüst iletişim, karşılıklı empati her şeyin anahtarı bence. Belki de beklentilerini dile getirirken niyetini ve nedenlerini de açıklamak, daha sağlıklı bir anlayış sağlayabilir. ✨ Unutma, sabır ve anlayışla aşılamayacak sorun yoktur. 💖
Cevap
11Cevap
Hayır umurumda değil türk kızının saçma beklentileri.
Çok güzel açıklamışsın 😂💐💐 . Önemsiyor gibi yapıyorlar
Beklentilerin hepsini yapacak karşılayacak olursak y. r ra yedik
Önemseyenler de var önemsemeyenler de var. Bu tüm toplumlarda olan bir şey.
Yok önemsemiyorum, çünkü kadınlar da benim beklentimi önemsemiyor.
Beklentiler bitseydi önemserdik 😆
Romantik ve önce dusunceli erkek sayısı azaldı
Önemseyende vardır önemsemeyende
Önemsemiyorum
Çok ayıp gerçekten
Hayir umrumda degil
hayır çokda degil
Önemsemiyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?