23 gü

Eski sevgilim depresyona girdi, kendimi suçluyorum: bu vicdan azabından nasıl kurtulabilirim?

3 yıldır bir çocukla ilişkim vardı üniversitede ayrı şehirlere gitmek zorunda kaldık onunla aynı şehre gitmediğim için beni suçladı ve bir süre sonra kavgalar yüzünden ayrıldık 9 aydır ayrıyız o 9 aylık süreçte 4-5 ay konuştuk ve ben o süre boyunca peşinden koştum onu istediğimi sevdiğimi söyledim fakat o bana beni sevmediğini artık istemediğini söyledi daha sonra ben kendi hayatıma bakmaya karar verdiğimde beni istediğini söyledi fakat bu sefer ben artık her şeyi kafamda silmiş yeni bir sayfa açmıştım üç buçuk aydır neredeyse konuşmuyoruz iletişim sıfır benim şu anda bir aylık bir ilişkim var dün annesi beni aradı oğlum çok kötü durumda ağır bir depresyon geçiriyor ve ilaç kullanıyor dedi ve ağlamaya başladı beni evine çağırdı 15 dakikada olsa oturmamı söyledi okul çıkışı evlerine gittim çocuk yıkılmış haldeydi beni gördü suratıma bakamıyordu korkuyorum diyordu biraz konuştuk başka birisiyle olduğumu bildiğini söyledi daha kötü oldu ağlamaya başladı nefes alamaz konuşamaz hale gelmiş çok kötü bir duruma gelmiş ağır bir depresyon geçiriyor o halini görünce aralıksız bir saat karşılıklı ağladık beraber daha sonra gitmem gerekiyor deyince gitme diye adımı haykırarak bağırmaya başladı daha sonra cama çıkıp hayır gitme diye bağırmaya başladı sen başkasının oldun diyerek ağladı başımı yastığa rahat koyamıyorum benim yüzümden mi böyle oldu diyerek kendimi suçluyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulabilirim

Eski sevgilim depresyona girdi, kendimi suçluyorum: bu vicdan azabından nasıl kurtulabilirim?