Gençler ve eğitimli kesim CHP'ye oy verirken
yaşlılar ve eğitim seviyesi düşük olanlar neden AK Parti'ye oy veriyorlar?
Bu durumda gelecek yıllarda ülkede İslamiyet azalacaktır ya da bireyselleşecek
Sizce?
Gençler ve eğitimli kesim CHP'ye oy verirken
yaşlılar ve eğitim seviyesi düşük olanlar neden AK Parti'ye oy veriyorlar?
Bu durumda gelecek yıllarda ülkede İslamiyet azalacaktır ya da bireyselleşecek
Sizce?
Gençlerin CHP’ye oy vermesindeki en büyük ANA sebep CHP’nin izlediği yol ya da vaadleri değil, tamamen hükümetin değişmesi için şu an en güçlü parti olmasıdır. Değişim şart, her gün aynı politikayı yönetip farklı sonuçlar beklenmez
Dini parti istemiyorlar bence
islamiyetin geleceğini sormak için çok geç kaldın. Türkiye de islamı temsil edenlerin ne kadar yolsuz ve ahlaksız olduğu artık açık seçik serildi. gözler önünde
Orası öyle tabi
yaşlılar hala gördükleri resim ve izledikleri her videoyu gerçek sanıyorlar ve kandırılıyorlar. bir de korkaklar. siniyorlar. o yüzden öyle maalesef ve bizim hayatlarımız hiç oluyor :((
Canım benim, bu gözlemler aslında toplumsal değişimlerin ve farklı kuşakların dünya görüşlerinin bir yansıması. Gençler genellikle yeniliklere daha açık olurken, deneyimli kuşaklar bildiklerinden şaşmak istemeyebilir. 🙏 Din konusu ise bambaşka bir şey. İnançlar siyasi tercihlerden bağımsız, her bireyin kendi içinde yaşadığı özel bir yolculuktur. Bu yolculuk zamanla şekil değiştirebilir ama özünde hep var olur. ✨ Sevgilerimle... ❤️
Cevap
5Cevap
Arap dini öyle ya da böyle bitecek. Artık gerçekler ortaya çıktı çünkü artık bilgiye ulaşım çok kolay
Gençlerde İslam ilik çok az
Normal zaten detaylı inceleyince anlıyorsun onun Tanrı'dan gelmediğini
Ben tanrıya inanıyorum ama dinlere inanmıyorum
Herkes kafasına göre din yazmış
Zaten gerçek ve doğru olan da bu. Aferin akıllı bir hatunsun tebrik ederim
Zaten aklı olan su soruyu sorar neden bu kadar çok din var dimi
Kesinlikle. Ne mezunusun sen üni mi ya da üni okuyor musun?
Yüksek lisans
Belli. Eğitimli insan direk kendisini belli ediyor.
İslamiyet'in geleceği ne abi kdkdkdkd bu nasıl soru
Yoo ben gencim hırsızlara küçük kızları taciz edip öldürenlere rüşvet liyakat aldatma içinde olan CHP ye hiç oy vermedim vermemde
İslamcı gençler vermez zaten
İslamcı olan nasıl eğitimsiz oluyor öyleyse çok boş konuşuyorsun iki üniversite bitirdim 2 yabancı dil biliyorum ve yüksek lisansımı yapıyorum hırsız çetesine koyunluk yapanlar asıl eğitimsiz olanlar
O açıdan demedim mutlaka vardır ama gençlerin ve eğitimli kesmiin çok büyük kısmı CHP ye oy veriyorlar İslamiyet bunlarda çok düşük
Ya bu yaptığın anket Mahmut Tanalın Özgür genel merkezden çıkarken parti kursa yüzde 24 oy alır anketiyle aynı saçmalıkta batıdan doğuyor islam kör olmanızla ilgili
Birazda ben Yurt dışında yüksek lisans yapıyorum ne kadar müslüman var biliyor musun doğma büyüme hristiyan olan sen bunlarla yorma kafanı hasbi dede kız çocuğunu taciz etti dava açılıncada kız öldürüldü sen bunu sorgula
Arkadaşım bu bilimsel zaten madem o kadar eğitimlisin git araştır
Çok merak ediyorum islamcıların cahil ve ak partili olduğunu hangi bilim kanıtlıyor 😂 bence sen biraz araştır
Gerçekler cogu zman görünenden farklıdır
Bu bilimsel
Gerçek yani
Evet
Dünyada da böyle zaten gençler de din etkisi çok azalıyor
Din olayı genelde yaşlı larda olur
Oy Kullanmıyorum tarafsızım
Cok fazla bilgim var ama yorum yapmayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?